nikaxwofficial مدیر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 200 عنوان نامزدم بخاطر علی یاسینی باهام دعوا کرد دارم پاره میشم از خنده | مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 67 پست 😂😂😂😂😂😂😂😐این چه دلیل مزخرفیهههه بابا نمیخوام برم با یاسینی بریزم رو هم که فقط اهنگاشو گوش میدمحسود شده جدیداً امروز | 17:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیلدا_79 عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 1943 اسی اگه برعکس میبود ونامزدت روی یک خواننده زن کلیک کنه توبدت نمیادمنکه واقعابدم میادوبهش حق میدم نمیدونم چرا
فریبرز_باغ_بیشه عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 6924 من اگر شوهرم طرفدار صولتی سیاه و این بی تی اس باشه کلا طلاق میگیرم😂بابا حداقل فن یاس و پیشرو باشید آخه ماکان بند و یاسینی حامیم .... خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
nikaxwofficial مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 200 حق داره ناراحت بشه اخه علی یاسینی . والا منم از دستت ناراحت شدم اخه خیلی وقت پیش حتی فن پیجش هم بودمالان باز کمتر شده بخاطر نامزدم رعایت میکنم و اينا ولی خب اون روش حساس شده
nikaxwofficial مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 200 یادش بخیر سر تتلو با هم بحثمون شد.. 🥲🚶♀️ بگردم
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 15670 ادمی که بچشو گردن نمیگیره واقعا چ جذابیتی داره چیزی رو ک دیدی نصفشو باور کن چیزایی رو ک میشنوی هیچیشو👌🏻من تعصبی هیچوقت رو هیچ چیز و هیچ کسی نداشتم ولی هیچوقتم نتونستم کسی رو قضاوت کنم😉چقد خوب میشد اگه همه اینو یاد میگرفتن الان اینا اینجوری حرف نمیزدن تو اگه دوسم داشتی💔
nikaxwofficial مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 200 نه بخدا پاره شدم از خنده مسخره نمیکنمم 😂😂😂😂😂😂😂
nikaxwofficial مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 200 مردا خودشون هزار غلط میکنن برای زنشون غیرتی میشن موافقم باهات
Maryana3517 عضویت: 1395/06/15 تعداد پست: 24738 چیزی رو ک دیدی نصفشو باور کن چیزایی رو ک میشنوی هیچیشو👌🏻من تعصبی هیچوقت رو هیچ چیز و هیچ کسی نداشت ... دیگه بچه به اون گندگی قضاوت حساب نمیشه جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
nikaxwofficial مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 200 بیینم نمیدونم چطوری هستی اما اگه مدام این موضوع و یاداوری کنی که خوانده موردعلاقته یا پیشش اهنگاشو ... نه اصلامن بعد از آشناییمون حتی پیجم رو ک برای یاسینی زده بودم پاکیدماون روش حساس شد ولیالان اهنگاشو تو ماشین میزارم عصبی میشه
nikaxwofficial مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 200 🥲😂🫂حتی من میگم شوهر آیندم فقط باید علی باشههیچکسیو دیگه نمیخوامموای تو فک کن قدش بالا ۱۹۰🤤اون هی ... ایشالا یکی عین یاسینی نصیبت بشه🥲😂✨💙من آهنگ جنگ و اگه به من بود رو خیلی دوس دارممم
nikaxwofficial مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 200 ادمی که بچشو گردن نمیگیره واقعا چ جذابیتی داره اخه زندگی شخصیش بودهکارنامه هنری فرق میکنه:")
nikaxwofficial مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 200 ا ظهر قهرم باش ک چرا ی ذره غیرتی نمیشه سرم میام جلوش از پسرای دیگ حرف میزنم هیچ ب یورشم نیس دیروز گف ... این آدم متوجه شده تو دنبال غیرتی شدنشی و واقعا همچین کاری نکردی برا همین اهمیت نمیدهسعی کن یه طور دیگه امتحانش کنی💜فدای سرت بیا بغلم