2777
2789
عنوان

کسایی ک از قرص سایتوتک استفاده کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 49 پست
من هفته 6سقط کردم 4تا واژینال گذاشتم دوتا زیر زبونی بعدشم طناب زدم و پله بالا پایین رفتم . بدون هیچ ...

من عذاب وجدان دارم چون تو خونه پدرمم میدونی ی بغض عجیبی دارم همش میترسم نکنه سقط نشه نکنه خارج رحمی باشه ی لولمو از دست بدم نکنه دو قلو باشه شما سونو رفتی؟۱۴ روزه خواب ندارم از ۴ هفته فهمیدم ولی گفتن تا اخر اذر صبرکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیز امریکایی اصل فایزر بود ، روکشه نقره ای بنفش . برا من بدون تحرک بدون بقایا س.قط شد . ولی درد ...

من هندیشو داشتم از جای ارزان قیمت و معتبر دو سال پیش یه تومن گرفتم

و بهم گفت فقط باید فعالیت داشته باشی 

خیلی تحرک داشتم و سقط کردم 

بقایا هم با مترژین و پریود بعدی اومد

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

شما جنبه آزادی نداشتی وگرنه آزادی حق هر انسانه و به خصوص خانوم ها وسیله که نیستن منتها همه اون آزادی جای درست خرج نمیکنن و ارزش خودشون نمیدونن بر میدارن به پسرا باج میدن که بمونن

ماها آزادی داشتیم از بچگی و یادمون دادن نگذریم از چیزی که پسرا نگه داریم شما دیگه نسخه نپیچ برای کسی که از حقش بگذره چون یک سری هاتون جنبشو ندارین انگار زن شده وسیله کسی براش چیزی تعیین کنه

از دوتا ماما پرسیدم و اونی ک قراره قرص بیاره گفت زیر ۷ هفته ممکنه چسبندگب رحم بگیری و سقط کامل انجام ...

من شیش هفته یک روز بچم توقف رشد پیدا کرد سقط کردم چهار تا پریودی بعدش باردار شدم

من عذاب وجدان دارم چون تو خونه پدرمم میدونی ی بغض عجیبی دارم همش میترسم نکنه سقط نشه نکنه خارج رحمی ...

یه سونو برو برای اگاهی خودت بهتره

من با شوهر سقط کردم داشتم میمردم تو چطور زنده ای هنوز

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

من هر سه ساعت سه تا قرص خوردم توی بیمارستان البته ،سر سومی بار دفع شد چهارمین بار هم خوردم برای بقای ...

خوردنی نیستن ک زیر زبونیه 

من میترسم کورتاژ شم اخه با این وضعیت ب خانوادم بگم من رفتم اتاق عمل چکار برام دعا کنید

من هندیشو داشتم از جای ارزان قیمت و معتبر دو سال پیش یه تومن گرفتمو بهم گفت فقط باید فعالیت داشته با ...

بعدش نمیخواد قرص ضد عفونت بخوریم؟چون دهانه رحم باز میشه عفونت نکنم،؟

من موندم بلاخره باید تحرک داشت یا نه ی سریا میگن طناب نزن افتادگی رحم میگیری

عزیزم از کجا بفهمم هندیه یا امریکایی؟این همه پول بدم اخرش هندی نباشه

خب با یه ادم کاربلد برو بخر

بعدم تو نت تحقیق کن تو همین سایت فرق فایزر هندی و امریکایی رو گفتن

یه مدلش هم اروپایی هست ک حد وسطه 

با هندی باید از صبح تا شب بدو بدو کنی