2777
2789

سلام

دوستان شما ثبت نام کردین؟

مثل دفعه قبل بانکا وام نمیدن یعنی؟

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...

نه فعلا بانکها چیزی اعلام نکردن،البته دفعه قبل هم بانک مرکزی یه اولتیماتومی به بانک ها داد سر اون وام دادنا

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه فعلا بانکها چیزی اعلام نکردن،البته دفعه قبل هم بانک مرکزی یه اولتیماتومی به بانک ها داد سر اون وا ...

کاش این دفعه هم بدن اولتیماتومو

آخه ۳۰۰ تومن خیلی زیاده

طلاهم بفروشیم اسممون در نیاد دیگه بدتر

کاش شامل طرح مادران میشدم لااقل🙁

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
بانکا اجازه ندارن کمک کنن ایندفعه

وا چرا؟

کاش لااقل پول بلوکه شده رو کمتر میگفتن لااقل

کاش این دفعه هم بدن اولتیماتوموآخه ۳۰۰ تومن خیلی زیادهطلاهم بفروشیم اسممون در نیاد دیگه بدترکاش شامل ...

خب اگه کمتر کنن تعداد می‌ره بالا و شانس کم میشه ،این سیاست برای کمتر شدن تقاضا ست ،ولی چیزی نفروش ،چون در صورت برنده نشدن ضرر میکنی

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
خب اگه کمتر کنن تعداد می‌ره بالا و شانس کم میشه ،این سیاست برای کمتر شدن تقاضا ست ،ولی چیزی نفروش ،چ ...

اینجوری ک فقط اونایی ک پولدارن اسمشون در میاد

ما بدبخت بیچاره ها ک به امید خرید ماشین به قیمت کارخونه نشستیم چیکار کنیم؟

کاش این دفعه هم بدن اولتیماتوموآخه ۳۰۰ تومن خیلی زیادهطلاهم بفروشیم اسممون در نیاد دیگه بدترکاش شامل ...

اون دفعه گفتن چراپول دادین برابلوکه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اینجوری ک فقط اونایی ک پولدارن اسمشون در میادما بدبخت بیچاره ها ک به امید خرید ماشین به قیمت کارخونه ...

سایپا که طرح گذاشت چرا ثبت نام نکردی؟

اینجوری ک فقط اونایی ک پولدارن اسمشون در میادما بدبخت بیچاره ها ک به امید خرید ماشین به قیمت کارخونه ...

عزیزم خوب ماشیناهم گرونن  اگربرنده شی بایدپول بدی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اون دفعه گفتن چراپول دادین برابلوکه

اینم شانس ماست

بجا اینکه یه کمک حالی باشن ما هم بتونیم یه ماشین بخریم اینطوری میکنن

من ب امید اینکه مثل دفعه قبل ۲۰۰ بلوکه میکنن طلاهامو گذاشتم کنار گفتم میفروشم الان شده ۳۰۰

سه ماه نگذشته از دفعه قبل

انگار قیمت نیست ما یه خودرو هم داشته باشیم):

سایپا که طرح گذاشت چرا ثبت نام نکردی؟

من سایپا رو خبر نداشتم

ایرانخودرو هم دلم پارس میخواست،میگفتن نسبت به بقیه ماشینا بهتره

عزیزم خوب ماشیناهم گرونن اگربرنده شی بایدپول بدی

خوب اگه مطمئن میشدم اسمم در میاد قطعا پولشو جور میکردم

یا حتی اگه یکی دوماه از قبل میگفتن ۳۰۰ باید بلوکه شه باز خودمو ب آب و آتیش میزدم پول جور میکردم

من سایپا رو خبر نداشتمایرانخودرو هم دلم پارس میخواست،میگفتن نسبت به بقیه ماشینا بهتره

سایپا همین یکی دو روز پیش بود ،شاید هنوزم باشه ولی اگه پارس میخوای معلوم نیست کی طرح بزارن هر چی بود بگیر بیرون بفروش برو پارس بخر

من سایپا رو خبر نداشتمایرانخودرو هم دلم پارس میخواست،میگفتن نسبت به بقیه ماشینا بهتره

دگه پارس نمیزارن