2777
2789
عنوان

تو صندوق عقب ماشین شوهرم قرص س ق ط پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2617 بازدید | 124 پست

چه چیزای عجیب میشنوه آدم شوهرت یا واقعا راست میگه یا خیلی ساده و چیزه 

قرص سقط .صندوق. همون لحظه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه چیزای عجیب میشنوه آدم شوهرت یا واقعا راست میگه یا خیلی ساده و چیزه قرص سقط .صندوق. همون لحظه

برای خودمم خیلی عجیبه

اونقدری که الان دو هفته ذهنم داره سوت میکشه

برای خودمم خیلی عجیبهاونقدری که الان دو هفته ذهنم داره سوت میکشه

نگفتی شوهرت ساده است ؟

آخه اگه داستانی بود چرا باید رو میکرد میتونست بگه میرم میخرم بعد بیاره قرصو

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
برای خودمم خیلی عجیبهاونقدری که الان دو هفته ذهنم داره سوت میکشه

نگفتی شوهرت ساده است ؟

آخه اگه داستانی بود چرا باید رو میکرد میتونست بگه میرم میخرم بعد بیاره قرصو

آخه یکی که میل جنسی کم باشه طبیعیه

اون موقع که همسرم سرد بود یک سال کامل رابطه نداشتیم

چرا شک میندازید تو دل این بنده خدا

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

نه..  من حتی اگه مال دوستم هم بود باز قبلش به خانمم میگفتم و دلیلی نداشت پنهان کنم .  اابته اینم هست که خودش مقصر باشه نمیومد خیلی راحت بهتون بگه بیا اینم قرص واسه این مشکل خوبه و خودشو لو بده

نگفتی شوهرت ساده است ؟آخه اگه داستانی بود چرا باید رو میکرد میتونست بگه میرم میخرم بعد بیاره قرصو

راستش خودشم دقیقا همینو میگه میگه من از در راستی و صداقت اومدم بعد تو به من شک کردی

ولی واقعا آدم با سیاست‌های تو زندگی خیلی تو کارش تو روابطش با سیاسته

واقعا الان بعد از ۱۳ سال نمیدونم با من چجوریه😢

بخاطر یک قرص حال خودت رو توی این شرایط بدتر نکن،

فعلا که چیزی نشده و چیزی اثبات نشده،

متاسفانه،بخاطر تایپیک های دروغی بعضی از افراد،کار بجای رسیده که وارد هر تایپیکی که میشی،عده ای کل داستان رو دروغ میدونند،و از طرفی خوده آدمم همش با شک وارد میشه،

باور کنید تایپیک دروغ،حرامه و حق الناسه،و اذیت کردن بقیه هست(اصلا منظورم با اسی محترم اینجا،نیست)