2777
2789
عنوان

تو صندوق عقب ماشین شوهرم قرص س ق ط پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 124 پست
اخه به نظرم اونم خیلی بده چرا شوهرم من باید دنبال قرص سقط برای دوستش باشه خیلی خیلی خیلی ناجورهشوهر ...

اصلا قرص سقط به همین راحتیا پیدا نمیشه ،باید کلی پول خرج کنی تا بدن

فقط خالق یکتا❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی رابطه ج کم داریم شما؟ اسی اون دوستی که شوهرت گفته شاید راست باش ولی نه دوست معمولی ممکنه دوست ...

اصلا مشکلم همینه

اخه همسرم قرص اعصاب مصرف میکنه میگه بخاطره اینه که نمیتونم رابطه جنسی داشته باشم

منم باور میکردم

منم همکاری میکردم

منم دلم براش میسوخت

اما حالا باخودم فکر میکنم موضوع چیه

انگار مثه یه پازل کنار هم میزارم همه چی داره جور در میاد

از یه طرفم میگم شاید بخاطر سقط حساس شدم

میگم شاید من دارم اشتباه می کنم

بخاطر همینم تاپیک زدم تا نظر بقیه رو بدونم

اسی میدونی حتی اگه ثابت کنی ک شوهرت تو رابطه برات کم میزاره و ناتوانی داره یا حالا هرچیحق طلاق بهت م ...

فکر کنم دیگه با وجود تمام مقاومتی که برای روانشناس رفتن میکردم حالا مجبورم

من بودم باور میکردم ( البته طبق شناخت ک تا ب حال سابقه خیانت یا چیزی نداشته باشه)

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

اصلا باورنمیکردم.برا دوستته چکارمیکنه پیش تو.بعدش بدون مجوز از پزشک و سونو این قرصارونمیدن

میدونه

واسه همینه که ناراحتم

خودم تو بیمارستان بهم دادن

آوردن گذاشتن زیر زبونم

اصلا دست آدم نمیدن