2777
2789

فقط یه خواهر دارم رابطم باهاش بهم خورده 

شوهرم کلی نازو ادا میاد تا منو ببره خونه مامانم یه شب هر ۱۰~۱۲ روزی بزور یبار میرم

بچه دارم نمیشیم فعلا همش خونم خیلی غم گرفته منو خیلی تنهام 

توی یه ساختمونیم با مادرشوهر اما هیشکی خونواده ی خود آدم نمیشه

خوشبحال مردا دنیا دستشونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم همه آدما غصه دارند فقط رنگ غمشون باهم فرق داره ناشکری قشنگم همیشه شکر گذار خدا باش

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

من از تو تنهاترم. خوشبحالت ک خواهر داری.

کاش از اول نداشتمش اول طعم خوشی هاشو چشیدم بعد شوهر عوضیش رابطمونو شکراب کرد و شوهرم غدقن کرد دوباره با خواهرم رابطه برقرار کنم.

الانم فقد خاطرات خوشمون از ذهنم گذر میکنه اشک میریزم 

بعضی وقتام یاد بدیهاش میفتم دوباره دلسرد میشم

باشگاهم میرم اونجاهم یاد مشکلاتم میفتم اشک میریزم ورزشم فرقی ب حالم نکرد

خب با تنهاییت به صلح نرسیدی

منم دوره ای مثل شما بودم ، شایدم بدتر ،یه دوره دارو هم‌مصرف کردم 

بمرور پذیرفتمش و باهاش کنار اومدم

الان شکر خدا بهترم

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

حق داری واقعا ، آدم در کنار خانواده و توی جمع حالش خوبه تنهایی ، هزار تا بیماری میاره ، سر خودتو بیرون از خونه گرم کن ، زندایی من یه برادر داره فقط که اونم یه شهر دیگه اس ، از صبح بیرونه تا شب ، خودشو هر طور که شده سرگرم میکنه

منم بچه دار نمیشم

مریضی سختی هم دارم 

به خواهر دارم خونه اش نمیرم چون اخلاق نداره 

خونه مادرم میبینمش که کارش متلک به من و بیماری من هست 

جلوی همه میگه خدارو شکر مریضی احتمالا داری تقاص پس میدی و هزارتا فحش بد میده 

البته چون داروی روانی میخوره من سکوت میکنم 

خواستم بگم همه همینن ... خواهر هم زیاد به درد نمیخوره فقط واسه روزای خوشی هست 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
عزیزم همه آدما غصه دارند فقط رنگ غمشون باهم فرق داره ناشکری قشنگم همیشه شکر گذار خدا باش

میدونم😔خیلی سخته بغضتو قورت بدی واقعا حالم یجوریه امروز ار بس فکر کردم حس مرگ دارم

شوهرمم تو ظاهر مهربونه قربون صدقم میره ولی تو عمل فقد ب فکر خودشو خونوادشه ازش دلسرد شدم