2777
2789
اگه تاپیک های من دنبال کرده باشی میفهمی من قبلا با کسی بودم که فوق العاده خسیس بود و مشکل زیاد داشتی ...

نامزدی برای شناخت دیگه بخاطر حرف مردم که نمیشه زندگی خودت خراب کنی وووا😐

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا

چیش عجیبه منم یه نامزدی بهم زده دارم چند وقت مونده به بود به تعیین جشن عقد متوجه مشکلی شدم همونجا نامردی بهم زدم با اینکه جشن نامزدی گرفته بودم همه فامیل هم دعوت کرده بودم و حتی خرید عقد میخواستم انجام بدیم و...بعدش با شخص دیگه که الان همسرم آشنا شدم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
اعع مامور امنیت ملیه؟اینا خیلی خیلی پولدارن و خیل باهوش

فعلا که بیمار روانیه تا باهوش... ادم باهوش همچین حرکتی میکنه میگه فلانی ادرس پیجشو میده که بری تو پیجش برات دردسر درست کنه؟ 

فعلا که بیمار روانیه تا باهوش... ادم باهوش همچین حرکتی میکنه میگه فلانی ادرس پیجشو میده که بری تو پی ...

عزیزم دائم حس میکنه همه میخان به من و خودش آسیب بزنن مثلا وقتی میریم بیرون یه آب میوه بخوریم یه ماشین کنار ماشین ما پارک می‌کنه بهش مشکوک میشه و دائم فکرش مشغوله که این چرا کنار ماشین ما پارک کرد 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
حرفای مارو نمیخوای قبول کنی مشاوره برو حتما... با این ادم فردا زیر یه سقف پشیمون میشی اونموقع با یه ...

من خودم متوجه شدم این آقا مشکل روحی داره ولی چون دوتا پسر دیگه ام که باهاشون تو رابطه بودم برای ازدواج دیدم کمی بدبین هستن حس میکنم همه مردها بدبین هستن 

عزیزم دائم حس میکنه همه میخان به من و خودش آسیب بزنن مثلا وقتی میریم بیرون یه آب میوه بخوریم یه ماشی ...

ایشون بیمار پارانوییدی هستن شغلشم باعث شده بدتر شه و روز به روز بدتر میشه یمی از اشناهای ما اینجوری بود اولش کم بود این اخری ها پنجره های خونه رو روزنامه میزد تلفن صحبت نمیکرد میگفت شنود میشه بیرون نمبیرفت اصلا تلویزیون جمع کرده بود طفلک زنو بچش جه عذابی کشیدن پنج سال پیشم خودکشی کرد راحت شدن ولی همه خودکشی نمیکنن ها اینم بعد بیست سال زندگی با زنو بچش اخر خودکشی کرد

عزیزم ایشون هم مذهبی هست شغلش اینجا نمیتونم بگم شغلش مزبوط به اطلاعات فقط همین بگم

خب اگه امنیتیه نگران نباش

امنیتیا تو زندگیشون خیلی محتاط هستن و تقریبا به همه چیز مشکوکن اونم به خاطر شغلشونه،  بایدم همینطوری باشن. 

حالا میخوای پیش مشاور برین تست بدین تا مطمئن بشین 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
خب اگه امنیتیه نگران نباشامنیتیا تو زندگیشون خیلی محتاط هستن و تقریبا به همه چیز مشکوکن اونم به خاطر ...

شغلش تو اطلاعات هست برای همین به شدت شکاک و مشکوک و توهم توطئه و خیانت داره 

دایم حس می‌کنه دیگران میخان بهش ضربه بزنن

شغلش تو اطلاعات هست برای همین به شدت شکاک و مشکوک و توهم توطئه و خیانت داره دایم حس می‌کنه دیگران می ...

خب پس دقیقا به خاطر شغلشه اینطوری آموزش دیده

ولی باهاش صحبت کن مشاوره برین 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
فعلا که بیمار روانیه تا باهوش... ادم باهوش همچین حرکتی میکنه میگه فلانی ادرس پیجشو میده که بری تو پی ...

برو یکم راجب شرایط استخدام امنیت ملی بخون باید در حد نابغه باشی الکی که انقد حقوق نمیدن بهشون حالا بیماری روانیاش به هوشش ربط نداره

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن