2777
2789
عنوان

عکس خودتون همسرتون یا کراشتون بذارید بهتون نمره بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3125 بازدید | 336 پست
دماغو میخوایم چیکار😂

خوب خوشگله دیگه خدا دادی عمله😁😂😂

سلام صرفا این اکانت برای سرگرم کردن خودم و شما ساخته شده 🤝🏻😌 دلقک بازی های منو پذیرا باشید😁😂👐🏻 صرفا جهت اینکه این روزا سخت نگذره برام بلاخره پشت کنکوری و... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای من تاحالا کلی عکس گزاشتم یعنی اسکرین گرفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😨😰😨😨😥

نمیدونم فکر نکنم چون زیاد نبودن بچها اونایی هم که دیدن خودشون گذاشتن

سلام صرفا این اکانت برای سرگرم کردن خودم و شما ساخته شده 🤝🏻😌 دلقک بازی های منو پذیرا باشید😁😂👐🏻 صرفا جهت اینکه این روزا سخت نگذره برام بلاخره پشت کنکوری و... 

وااای من تاحالا کلی عکس گزاشتم یعنی اسکرین گرفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😨😰😨😨😥

ببین توی بعصی از تایپیک ها که میرم 

میبینم حتی خیلی از خانوما 

عکسایی که کاربر ها میزارن رو اسکرین میگیرن 

نمیدونم چرا ولی میگیرن 

شما خودت تاپیک گذاشتی عکس بذارین بعد خودت میترسی عکس بذاری جالبه

خب من توی توضیحات گفتم خودم نمیذارم! 

عزیزم به قول دوستی که گفت خانواده ها خیلی باهم فرق دارن! 

باید ببینیم به کل صورتت میاد یانه عسلم، ما کامل میخوایم

نه دیگه دماغ کوچیک به همه صورتی میاد😂

خب من توی توضیحات گفتم خودم نمیذارم! عزیزم به قول دوستی که گفت خانواده ها خیلی باهم فرق دارن!

اره خانواده ها فرق میکنن ولی خب همچین تاپیکی که باعث میشه طرف عکس خودشو بذاره به چه قیمتی به قیمت اینکه شاید یکی اسکرین بگیره یا پخش بشه بنظرم اوناهم گناه دارن