2777
2789
همه ناراحتی هام رو هم شده و دیگه صبرمو لبریز کردهاز یه طرف استرس و نگرانیم برای درس و کنکور از سمتی ...

پس برای دخترم خواهر و برادر نمیارم خواهر و برادرها انگار فقط تو بچگی همو دوست دارند بزرگ میشن بیشتر تظاهر میکنن و اذیت و کلی هم مدعی هستن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه ناراحتی هام رو هم شده و دیگه صبرمو لبریز کردهاز یه طرف استرس و نگرانیم برای درس و کنکور از سمتی ...

خواهر منم همینجوریه همش ناراحتم می‌کنه توی مدرسه کنه امسال من سال آخرمه اون تازه اومده همش با دوستاشه و غریبه ها دوستاش هم عین کنه چسبیدن بهمون خونشون نزدیک خونه ما تا آخر راه همراهی میکنن منم خوشم ازشون نمیاد آدمای خوبی نیستن خواهرم به سمت بد میکشونن منم امسال کنکور دارم و استرس کنکور و دوازدهم که خیلی سخته و سنگینه

الان دیگه تو باید گواهینامه بگیری واسه مامانت ی کم سخت نیست؟چن سالشه؟

ن مامانم جوونه ماشالا هرجا میریم فکر میکنن خواهرمه تعجب میکنن بچه بزرگ کنکوری داره 😅😅37 سالشه من هنوز 18 نشدم امسال شهریور میشم 18 ایشالا میرم میگیرم

قبول حق عزیزم چشم حتما دعا میکنم ❤️اگر خواستی حاجتت رو بگو

حاجتم کنکور و قبول شدن توی دانشگاه خوب شاید فرهنگیان یا حقوق ایشالا فقط یه دانشگاه خوب دولتی شیراز شهر خودم قبول بشم دعام کن

حاجتم کنکور و قبول شدن توی دانشگاه خوب شاید فرهنگیان یا حقوق ایشالا فقط یه دانشگاه خوب دولتی شیراز ش ...

عه منم دقیقا مثل شما 🥲❤️فرقش این هست که اگر فرهنگیان نشد برم روان شناسی

انشاالله قبول میشی عزیزم چشم حتما دعا میکنم 

عه منم دقیقا مثل شما 🥲❤️فرقش این هست که اگر فرهنگیان نشد برم روان شناسیانشاالله قبول میشی عزیزم چشم ...

ممنون عزیزم ایشالا شما هم قبول بشی آره روانشناسی هم خوبه ایشالا بین این سه تا

قبول باشه عزیزم غذای روزه هاتون داری میگیری ؟یا همینجوری عزیزمنوش جانت❤️🥰🙏💗

امروز قضا بود. من صفرامم مشکل داشت ماه رمضون. ۱۵ تا روزه داشتم. یعنی پوستم کنده شد ولی امروز آخریش بود تموم شد😄

از هفته ی دیگه ان‌شاءالله همینجوری می‌گیرم.

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝