2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطور همکلاسیت بوده؟درحالی که خودت ۲۱ سالته و حداقل سن برای ثبت‌نام آزمون وکالت ۲۴ ساله!

خب اون پشت کنکور موند دیگه من یه راست اومدم دانشگاه پیام نور بعدش اون اومد

والو دیگه خودمم تحویل نمیگیره همکلاسی خودم بود خیلی تشویقش کردم

مبارک باشه انشالله. نتیجه تلاش هاش رو دیده ،واقعا آزمون سختیه 

بهش بگید تازه اوله راهه سختیاش تازه شروع شده،خودشو برای سختیاش آماده کنه ،و حتما مطالعه داشته باشه حداقل روزی یک صفحه (نکنه پیش خودش بگه من که قبول شدم دیگه کتابو بزاره کنار ،باید مطالعه داشته باشه ولی دیگه به سبک آزمونی نخونه )

همسر منم پارسال تابستون قبول شد یکساله کارآموزه .

مبارک باشه انشالله. نتیجه تلاش هاش رو دیده ،واقعا آزمون سختیه بهش بگید تازه اوله راهه سختیاش تازه شر ...

انشاالله موفق باشن همسرتون خودمم حقوق خوندم خبر دارم فعلا باید برم سربازی ولیکن الان فکر میکنم به این کار علاقه ندارم اصلا 🥲