حتی یه ۳۰ متری بدون اتاق با یه اشپز خونه داغون که حداقل بدونم مال خودمه همه موجودیمون بخوایم زووور بزنیم ۷۰۰ تومنه ک کاری نمیتونیم باهاش بکنیم وامم نمیتونیم بگیریم چون قبلا گرفتیم هق💔
خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل اینکه خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اینجا با پولی ک داری جای خوبش 50 متری و جای بدش 80،90 متری بهت میدن
فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل اینکه خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....
کدوم شهریمن ملارد هستماینجا با پولی ک داری جای خوبش 50 متری و جای بدش 80،90 متری بهت میدن
ما خود اصفهانیم🥲💔
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
با هفتصد میلیون یه زمین بخرین کم کم بسازین خیلی طول میکشه خیلی اذیت میشین ولی نتیجه اش خوبه
بابا ندارم فقط منو مامانم نمیتونیم که ما
اندیشه یا ملارد یا خرمدشت کرج خونه پیدا میشه با زیر ۱ میلیارد اندیشه خونه هاش نوساخت تره
من اصفهانم🥲