2777
2789

و هفته پیش به رفت امد هاش به شهر کناریمون که نیم ساعت با ما فاصله داره مشکوک شدم 

گوشیمو گذاشتم تو ماشینش صداش ضبط بشه ببینم چیکار میکنه.

بعد که گوش دادم متوجه شدم تو مسیر که داشته میرفته نگه میداره  به یه خانم کارت شرکتش رو میده و میگه مهندسم

بعد میزنن کنار و بیرون از ماشین با خانمه حرف میزنه اما حرفاشون ضبط نشده

دو هفته حالم بد بود اونم فهمیده بود امروز گفت باید بگی چت شده چرا انقدر تو خودتی

منم گفتم میگم ولی باید راستش و بگی وگرنه میذارم میرم‌

گفتم جرا دوهفته پیش به اون خانمه کارتت و دادی

خشکش زد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

ههههه

بعددد  چیگفت

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

یکم دستپاچه شد ولی گفت به خدا قسم پشت چراغ قرمز بودیم دیدم راجع به یه کار مهندسی داره با یکی بحث میکنه کارتمو دادم شاید کمکی از دستم بربیاد

من که خانمه رو مدیدم اما یه دستی زدم گفتم فقط خانمای خوشگل و قرتی کمک میکنی اگر زن شصت ساله هم بود بهش کمک میکردی که هول شد خندید گفت اره به خدا کمک میکردم

و‌متوجه شدم یه زن جوون و خوشتیپ بوده

هوووف واقعا دیگ انقد تاپیک خیانت میبینم چرا اوضاعمون اینجوری شده🥺

بچه ها لطفا برا حاجتم ی صلوات بفرستین ❤️ 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
یکم دستپاچه شد ولی گفت به خدا قسم پشت چراغ قرمز بودیم دیدم راجع به یه کار مهندسی داره با یکی بحث میک ...

دروغ گفته

چ دروغ مسخره ای

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴