2777
2789
عنوان

چندذکر🙂🤍

36 بازدید | 7 پست

ذکر پیامبر اکرم (ص) برای پولدار شدن       

حضرت رسول اکرم (ص) نقل فرمودند : قسم به آن خدایی را که من را مبعوث فرموده هرکسی این دعا را همراه خود داشته باشد یا در دکان و یا در منزل خود گذارد فقر او به ثروت و وسعتِ رزق و روزی مبدل شود : دعا این است : 

ان شاءالله یا اللهُ یا رَبِّ یا حَیُّ یا قَیّوم یا ذَالجَلالِ وَالاکرام اَسئَلُکَ بِاسمِکَ اَلعَظیم اَلاَعظَم اَن تَرزُقَنی رَزقاً حَلالاً طَیِّباً بِرَحمَتِکَ الواسِعَه یا اَرحَمَ الرّاحِمِین 

به هرمشکل رسم گویم بروبامن خداهست📿❤

این دعا منسوب به پیامبر اکرم حضرت محمد (ص) می باشد و از زبان امام جعفر صادق (ع) نقل شده است . کسانی که شفای بیمار خود را می خواهند بعد از نماز صبح سوره مریم را بخوانند و سپس این دعا را چهل مرتبه تکرار کنند . 

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ 

اَلْحَمُدللَّهِ رَبِّ الْعالَمینَ حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ تَبارَکَ اللَّهُ اَحْسَنُ الْخالِقینَ وَلا حَوْلَ وَلاقُوَّهَ اِلاَّ بِاللَّهِ الْعَلِىِّ الْعَظیمِ                     

خواندن آیت الکرسی ۱۱۰ مرتبه در روز موجب گشایش دروازه سعادت و حل گرفتاری ها می شود.

یا مَن هُوَ اَقرَبُ اِلَیَّ مِن حَبلِ الوَریدِ یافَعالاً لِما یُریدُ یا مَن یَحوُلُ بَینَ المَرءِ وَ قَلبِهِ یا مَن هُوَ بِالمَنظَرِ الاَعلی وَبِالْاُفُقِ الْمُبینِ یا مَنْ هُوَ الرَّحْمنُ عَلَی الْعَرْشِ اسْتَوی یا مَن لَیسَ کَمِثلِهِ شَیءٌ وَهُوَ السَّمیعُ الْبَصیرُ اَسْئَلُک اَنْ تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ

ترجمه: ای کسی که از رگ گردن به من نزدیک تری، ای کسی که بین انسان و قلب او حائل می شوی، ای کسی که در جایگاه بلندی، ای کسی که چیزی مانند او وجود ندارد و او شنوای بیناست ، بر محمد و آل محمد صلوات بفرستید.           

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ذکری برای افزایش رزق                   

مرحوم کشمیری به نقل از مرحوم قاضی کیمیا آورده است : 

اگر کسی افزایش رزق و روزی بخواهد باید ذکر اللّهُمَ اَغنِنِی بِحلالِکَ عَن حَرامِک و بِفَضِلکَ عَمَّن سِواک را بسیار بگوید . از حضرت استاد بهجت نقل شده در آغاز و پایان ذکر ، صلوات بفرستد مثلاً اگر می خواهد 110مرتبه بگوید ، ابتدا صلوات بفرستد بعد 110 بار بگوید ذکر را و باز صلوات بفرستد . 

برای گشایش رزق و روزی در هر روز 77 مرتبه بگوید : یا غَفور یا وَدود . 

برای افزایش رزق و روزی به مقدار کم و به صورت مداوم صدقه بدهید . 

برای افزایش روزی این ذکر را لا إلهَ إلاَّ اللهُ المَلِکُ الحَقُّ المُبینُ . [ ١٠٠ مرتبه] ، بعد از نماز صبح بگویید . 

برای افزایش روزی این ذکر را یَا رَازِق یَا فَتَّاحُ یَا وَهَّابُ یَا غَنِیُّ یَا مغنِی یَا بَاسِط ُ. [ ١٠ مرتبه]، بعد از نماز صبح بگویید . 

برای افزایش روزی این ذکر را سُبْحَانَ اللهِ العَظیمِ وَبِحَمْدِهِ ، أسْتَغفِرُ اللهَ وأُتوبُ إلیهِ وَأسْأَلُهُ مِنْ َفضْلِهِ. [ ١٠ مرتبه] بعد از نماز صبح بگویید

برای دخترانی که امر ازدواج آن‌ها قدری به تاخیر افتاده و می خواهند که سریعتر ازدواج کنند دعا و حرز ذیل برای تسهیل و انجام ازدواج فوری و گشایش بخت آسان و سریع بسیار موثر است . آن حرز و دعا این است : 

بیست و پنج مرتبه حرف واو (و) را بر پارچه‌ای از حریر سبز بنویسد . 

سپس این آیه شریفه را بنویسد : 

بسم الله الرحمن الرحیم وأذن فی الناس بالحج یأتوک رجالا وعلى کل ضامر یأتون من کل فج عمیق لیشهدوا منافع لهم .

این حرز را با خود به همراه داشته باشد . ان شاءالله ازدواج سریع و آسان خواهد داشت

این دعا معمولاً هم برای خانواده‌هایی که دوست دارند ازدواجی سر بگیرد و هم برای عروس‌ها و دامادها مناسب است . باید این دعا را به مدت ۷ شب قبل از خواستگاری و هر بار ۱۵ مرتبه بین نماز مغرب و عشا بخوانید . 

« وَ مِنْ آیاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکُمْ مِنْ أَنْفُسِکُمْ أَزْواجاً لِتَسْکُنُوا إِلَیْها وَ جَعَلَ بَیْنَکُمْ مَوَدَّةً وَ رَحْمَةً إِنَّ فِی ذلِکَ لَآیاتٍ لِقَوْمٍ یَتَفَکَّرُونَ »

برای دخترانی که امر ازدواج آن‌ها قدری به تاخیر افتاده و می خواهند که سریعتر ازدواج کنند دعا و حرز ذیل برای تسهیل و انجام ازدواج فوری و گشایش بخت آسان و سریع بسیار موثر است . آن حرز و دعا این است : 

بیست و پنج مرتبه حرف واو (و) را بر پارچه‌ای از حریر سبز بنویسد . 

سپس این آیه شریفه را بنویسد : 

بسم الله الرحمن الرحیم وأذن فی الناس بالحج یأتوک رجالا وعلى کل ضامر یأتون من کل فج عمیق لیشهدوا منافع لهم .

این حرز را با خود به همراه داشته باشد . ان شاءالله ازدواج سریع و آسان خواهد داشت

گاهی خواستگار زنان بسیار کم می شود برای رفع این مشکل سوره (احزاب) را بر روی کاغذ نوشته در قوطی در بسته قرار داده و در منزل بگذارد.خواستگاران فراوان خواهند شد.

لطفا برای نوشتن سوره احزاب به موارد زیر دقت داشته باشین : 

قبل از نوشتن ذکر یا حفیظ یا حافظ یا وکیل یا متین رابگو و بر هر سمت خودت فوت کن و بعد ۳ بار ایه الکرسی را تلاوت کن و بر تمام جهات فوت کن و بعد شروع به نوشتن کن

موقع نوشتن سوره نباید پریود باشین و سعی کنین در تاریخ های زیر روبه قبله نشسته و حتی الامکان از اذان صبح تا طلوع آفتاب بنویسد 

۲۵ و ۲۹و ۳۰ مرداد و ۱و ۵و ۶و ۸و۲۶و ۲۷و ۲۹شهریور

(بهترین زمان برای نوشتن نیمه اول ماه قمری و روزهای یکشنبه و پنج شنبه و جمعه )

البته روایت دیگری هم وجود دارد :     

از امام صادق (ع) :   

عصر جمعه سورهء احزاب را با مداد نوشته در کاغذ وسپس آن را در یک تکه از لباسهای که دختر استفاده میکرده بگذارید و آن را درون کوزه یا ظرف در بسته ای گذاشته ودر گوشه ای از خانه ای که دختر در آن هست ، قرار دهید پس از مدت کوتاهی به شوهر می رود