mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2619 عنوان ولی خوشبحال اونای که🙂 177 بازدید | 30 پست هم از خانواده شانس اوردن هم ازازدواج،خوشبحالتون🫠 دلقک دلشکسته هستم👺❤️🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️ دیروز | 17:04 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مکاتویی عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 1151 در ابتدا اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😂چرا ؟من اتفاقا یکیو دارم ک خیلی دوسم داره ب گریه افتاد تا فقط برگرده ولی من دوسش ندارم 🤣🤣🤣بدبخت تر از منکه نیستی
مکاتویی عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 1151 نمیخام شریک زندگیم این فرد باشهولی این آدمی ک من میبینم تا منو نگیره دس بردار نیس
mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2619 ماکه تو جفتش بد اوردیم هعی منم ازخانواده شانس نیاورم🥲 دلقک دلشکسته هستم👺❤️🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️
mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2619 در ابتدا اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😂چرا ؟من اتفاقا یکیو دارم ک خیلی دوسم داره ب گریه ا ... چقدر بده عشق یک طرفه🥲 دلقک دلشکسته هستم👺❤️🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️
mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2619 نمیخام شریک زندگیم این فرد باشهولی این آدمی ک من میبینم تا منو نگیره دس بردار نیس اگه خواستگار وایناست چندجلسه برو باهاش بیرون شاید به دلت بشینه دلقک دلشکسته هستم👺❤️🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️
مکاتویی عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 1151 الان نزدیک دو هفته از هممممه جا بلاکش کردم میگه چرا رفتی میگم از دستت شاکیم چرا زنگ زدی خودتو جای فلانی جا زدی من دیگه نمیبخشمت استیکر گرررریه گزاشت گفت اگه منو ولم کنی میرم بلایی سر خودم میارم من چیکار کنم😂😂😂😂
mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2619 الان نزدیک دو هفته از هممممه جا بلاکش کردم میگه چرا رفتی میگم از دستت شاکیم چرا زنگ زدی خودتو جای فل ... رله؟خواستگاره چیه؟؟اگه نمیخایش تکلیفو زودتر براش روشن کن اسیب نبینه خیلی بده اینجوری😔 دلقک دلشکسته هستم👺❤️🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️
مکاتویی عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 1151 چقدر بده عشق یک طرفه🥲 میدونم نگا من از این آدمای بی تفاوتماون سرشار از عشق و گرمی و ....من گاهی اوقات میشینم با خودم فک میکنم ک کسی منو اندازه ی این آدم دوس نداره ولی حوصله ی ازدواجم ندارم محمدام ک قشنگ بگیرن دس از سر من برنمیداره این محمد
مکاتویی عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 1151 اگه خواستگار وایناست چندجلسه برو باهاش بیرون شاید به دلت بشینه راهمون دوره بعد کلا از لحاظ سلایق ب هم نمیخوریم 😂😂😂
mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2619 میدونم نگا من از این آدمای بی تفاوتماون سرشار از عشق و گرمی و ....من گاهی اوقات میشینم با خودم فک می ... اهااینجوری که اخه نمیشه دوستت داره اگه راه داره یکم روخودت کارکن🥲ولی الان بگم خدابده شانس یا زوده؟🥲😂 دلقک دلشکسته هستم👺❤️🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️
مکاتویی عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 1151 رله؟خواستگاره چیه؟؟اگه نمیخایش تکلیفو زودتر براش روشن کن اسیب نبینه خیلی بده اینجوری😔 رله ولی در حد مجازیمن کلا ی بارم طرفو ندیدمدغدغه ام همینه دیگه اینکه چجوری بهش بگم ک ب فرض مثال بلایی سر خودش نیاره
mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2619 راهمون دوره بعد کلا از لحاظ سلایق ب هم نمیخوریم 😂😂😂 اهاااا اگه دلت باهاش نیس اون بیچاروهم بیشترازاین امیدوار نکن خواهر😅 دلقک دلشکسته هستم👺❤️🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️