2777
2789
عنوان

کردم قشنگتره بیاید 📸عکس📸📸

204 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من ۲۸سالمه وقدم ۱۵۴کدوم قشنگتره وبا چه شلواری بهم میاد

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشگلن ولی گیپور توی سن ۲۸ ساله یکم سنگین نیس؟

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

این ک زیرش جلیقه سفید خورده قشنگتره

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
خوشگلن ولی گیپور توی سن ۲۸ ساله یکم سنگین نیس؟

کت مشکی ساده خوبه 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
دومی با شلوار دمپا یا بگ

بگ برای منی که قدم کوتاه هست خوبه

دومیه با شلوار دمپا 

اولیه چون گیپور داره سن میبره بالا

نقطه ای از زندگی هست که دیگه برای چیزایی که از دست دادی گریه نمیکنی،دیگه برای چیزایی که نرسیدی بهشون غصه نمیخوری،دیگه حرف دیگران برات مهم نیست،دیگ شادیاتو جار نمیزنی،دنبال توجه نیستی،درگیر حاشیه های خاله زنکی نمیشی،دیگ حسرت نمیخوری؛الان دقیقا من تو این نقطه از زندگی ام🍃