2777
2789
عنوان

برم حنابندون جاری ایا واینکه برم ارایشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 30 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر شما با شخصیت و با فرهنگ والایی هستین 👏👏👏

آاااا

خجالتزده شدم 🫣🫠

اینطوریام نیس☺️

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
همینکه دعوتت کرده و باهات صحبت کرده یعنی خوش قلبه. خیلی شیک و شاد پاشو برو. اصلا هم به روی خودت نیار ...

اخه سال پیش منم گفتم بذار کسی نفهمه بحث کردیم جلوی ادما باهاش حرف زدم اونم حرف زد ولی بعد رفتن مهمونا شدهمون قبلی

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

اره برو ، معلومه که برو ارایشگاه بهترین لباسشتم بپوش ولی سرسنگین و شیک و متین بشین یه گوشه ، جوگیر ن ...

بخدا مشکل اینه ازکسایی که بهم بدکردن کینه میگیرم که حدنداره ولی بخوام ببخشم سبک بازی درمسارم میدونم میرم وسط عین کوزت میرقصم

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

چرا دقیقا همینطوریه . امضاتون هم منو برد به خاطرات همیشه پدرم برامون که بچه بودیم میخوند

نظر لطف شماست

سایه اشون مستدام😘

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
بخدا مشکل اینه ازکسایی که بهم بدکردن کینه میگیرم که حدنداره ولی بخوام ببخشم سبک بازی درمسارم میدونم ...

ببخشید به حرفتون خندیدم ولی کوزت نمی رقصید فقط کار میکرد بنظرم شما برو نزار حرف وحدیثی از جانب شما باشه 

من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من