2777
2789
عنوان

کم بدبختی داریم فک کنم از روی صدا عاشق شدم 😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1820 بازدید | 173 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد ۱۵ سالگی خودم افتادم😂😂🤦🏻‍♀️

یکی از استادام با ویس عادت داشت حرف بزنه باهام منم عاشق شدیددد شده بودم😂😂

حالا اصلا ریختشم ندیده بودم 

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

اهااا من فقط اون قسمت ک نوشتی متعهد و سینگلی و خوندم😂

😂😅خب ادامشم میخوندی دیگه😂😂💞💞

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

از صفحه اول تا اینجا 10 نفر همینو گفتن انقدر تو دلمو خالی نکنین دیگه بزارین به حال خودم خوش باشم مرس ...

آخه حبیب جان دلبندم الان میخوای مث حبیب بری تو دفتر بنویسی آه آقای خوش صدا...قلب قلب قلب...

بعد اون آقای خوش صدا بعد تو حداقل واسه پنجاه نفر دیگه هم باصداش دلبری کرده،ول کن خواهرم😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

وای دو خط اولت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بعد جالبه عاشق نفر بعدی که میشد میرفت دقیقا تو همون صفحه مینوشت اسم قبلیو خط میزد😂

گلم بکش چنتا یادت نره😁

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

😂😂😂آه قلب شکسته قلب شکسته قلب شکسته

بلو بانک با ویپاد فرق داره؟

محصولات طارم..زیتون روغن زیتون (دارویی)              رب انار ،ترش انار ،برنج ...جزئی وکلی به شرط آزمایش ....لینک غرفه باسلام https://basalam.com/zeyton2020tarom