2777
2789
عنوان

کم بدبختی داریم فک کنم از روی صدا عاشق شدم 😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1855 بازدید | 174 پست
ولی یکی از کاربرا گفت صدا و سیما با هم رابطه عکس دارن منم چند مورد دیدم البته. در هر صورت چه فایده.. ...

یعنی چ رابطه عکس

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از این دورهای صدا سازی شرکت کرده

صداشو ساخته لحنشم ساخته آخههه؟! خدایا یه شوهر خوش صدا بهم بده جیییییییییییغغغغغغحلزجاز 

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

صداشو ساخته لحنشم ساخته آخههه؟! خدایا یه شوهر خوش صدا بهم بده جیییییییییییغغغغغغحلزجاز

وای چن سالته؟

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

اخخخ که چقد ما دخترا ساده ایم حالا خوبه تو از صداش خوشت اومد باهاش حرفیدیمن چی بگم ندیده نشنیده عاشق ...

چجوری؟

کاش میتونستم انقدر قشنگ بلده حرف بزنه، قربون صدقه بره که نگم براتواسه دوستم گذاشتم چند تا ویس هاشو ش ...

خدا برا هم نگهتون داره عزیزم

لطفا خواهشا دیگه این کارو نکن. به هیچ وجه. حتی واسه خواهر خونی و مورد اعتمادتم نذار

اصلا چه لزومی داره تعریفشو کنی پیش دیگران. من ضربه این کارو خوردم. شما نکن عزیزم.♥️

شیطونه میگه زنگ بزنم بگم ازش خوشت اومده برات جورش کنما😂😂😂

ولی فقط همون یدونه پشتیبانی نیست کهه فک کنم گفت علی اللهی هستم صداشو که شنیدم هوش از سرم پرید نفهمیدم چی گفت اولش😢

وقتی زنگ زدم گفت مدت انتظار شما 5 دقیقه با خودم گفتم اووو کی حوصله داره 5 دیقه صبر کنه همه شارژمم حروم کنم ولی قطع نکردم بعدش فهمیدم نهه ارزششو داشت 🤭🤌

خدا برا هم نگهتون داره عزیزملطفا خواهشا دیگه این کارو نکن. به هیچ وجه. حتی واسه خواهر خونی و مورد اع ...

راست میگی

باورت میشه هر وقت پیش کسی گفتم بعدش یه بحثی باهاش پیش اومده 

نباید بگم، درست میگی

نکن من یبار این اتفاق برام افتاد ی تعمیراتی زنگ زدم خودشو ندیده بودم قشنگ انگار ی آرشام تهرانی پشت خ ...

ای بابا حالا شاید این استثنا بود 😂😢

اکثرا اینایی که صداشون خوبه چهرشون جالب نیست

ای بابا تو دلمو خالی نکنین بزارین خوش باشمه جیییییییییییغغغغغغزلمبلحمیشحب

راست میگیباورت میشه هر وقت پیش کسی گفتم بعدش یه بحثی باهاش پیش اومده نباید بگم، درست میگی

این تازه کمترین اثرشه. بحث و دعوا... دقیقا همینا برا منم پیش میومد بعدش

اما اثر بدترش می‌دونی چیه؟ الهی هیچوقت ندونی و سرت نیاد...

اینکه نزدیکترین دوستت، همرازت، بره تو کار عشقت و ماجراهای بعدش...