2777
2789
عنوان

کم بدبختی داریم فک کنم از روی صدا عاشق شدم 😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 174 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاخداااااااااا🤕🤕🤕🤕🤕🤕

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

حالا خوبه یه پسره ۱۶۰ سالنتی کچل شکم‌گنده دماغ چاق باشه

هرچیزی ممکنه یا یه پسر با صورت پر از جوشای سر سفید

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بعد پسره بگه از صدای دختره خوشم اومده مسخرش میکنن،خخخ

فرفی نداره مسخره هست ولی واقعیه ادم بهو خوشش میاد

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

ولی من جدی جدی دلم رفت خیلی صدای دلنشینی داشت اصلا دلم نمیخواست قطع کنم 😟💔

شیطونه میگه زنگ بزنم بگم ازش خوشت اومده برات جورش کنما😂😂😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

نکن من یبار این اتفاق برام افتاد ی تعمیراتی زنگ زدم خودشو ندیده بودم قشنگ انگار ی آرشام تهرانی پشت خط بود😂 پروفشو ک تو تلگرام دیدم دو بار خودمو فحش دادم

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
من الان نیاز دارم به همچین صدایی. یه وویسشو برام بفرست😂😂😂😂😂

کاش میتونستم 

انقدر قشنگ بلده حرف بزنه، قربون صدقه بره که نگم برات

واسه دوستم گذاشتم چند تا ویس هاشو شنید 

اونم دلش رفت

دیگه غیرتی شدم نذاشتم براش 😅😅