2777
2789

لطفا و خواهشاً جواب بدید

شما قرارداد بستید؟

چجوری تسویه کردین

ما دو ماه پیش قرارداد نوشتیم نصف پول رو گرفت ، نصف مابقی هم تو دو ماه طی دوفقره چک پرداخت کردیم ، ولی هنوز حتی طراحی هم انجام نداده. قرار بود دوماهه تحویل بده شماها چجوری پول دادین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماخرداد قرارداد نوشتیم اگه اشتباه نکنم پنجاه تومن پیش دادیم بقیه رو مرداد ماه با کار کمددیواری تسویه کردیم

150کابینت بود40کمد البته تخفیف هم خورد اما مبلغ تخفیف یادم نیست

قبل از بستن قرارداد هم طراحی کرد و فرستاد بعد ما رفتیم تاییده و اصلاحیه زدیم و قرارداد نوشتیم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ماخرداد قرارداد نوشتیم اگه اشتباه نکنم پنجاه تومن پیش دادیم بقیه رو مرداد ماه با کار کمددیواری تسویه ...

بازم از شما یک سوم گرفت پیش ، این آزمون نصف رو گرفت بعدم الان مابقی تسویه شده هنوز هیچی به هیچی

بازم از شما یک سوم گرفت پیش ، این آزمون نصف رو گرفت بعدم الان مابقی تسویه شده هنوز هیچی به هیچی

شما کجایی هستید؟چون اول به ماهم گفت نصفش بدین گفتیم وضعیتمون رو بعدم قرارداد نوشتن کاشف به عمل اومد نسبتی داره وبعدشم که رفاقت شکل گرفت خیلی کمکمون بود اخرین نفر پولشو دادیم بازم اصرار داشت قبول نکنه ما گفتیم نه

میخوای شکایت کن البته قبلش باید قرارداد خوند

شما کجایی هستید؟چون اول به ماهم گفت نصفش بدین گفتیم وضعیتمون رو بعدم قرارداد نوشتن کاشف به عمل اومد ...

من شمالم ، آخه آشنا هم هست هی امروز فردا می‌کنه کل پولو گرفته

من شمالم ، آخه آشنا هم هست هی امروز فردا می‌کنه کل پولو گرفته

خوشبختم من کرمانشاه هستم 

بهش بگید یا بیا کارو شروع کن یا پول بده وگرنه میرم شکایت میکنم 

این چیز که شما میگید حتی ممکنه زیر قراداد بزنه بگه بیشتر پول بدید مواد گرون شده 

واقعاً هم گرون شده از بستگان جدیداً انجام دادن پنجاه میلیون رفته بود رو هزینه موقع ما قرارداد بستیم فقط برای کابینت