والله عروسه که داشت آشپزی میکرد ولی دوماد نمیدونم به نظر من نمیتونن باید یکی حمایتش ن بکنه از نطر ...
عزیزم قرار نیست بچه دار بشن
راجب این موضوع صحبت کردن باهاشون
هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خاله من اینجوریهالبته من شنیدم شدید و متوسط دارهخاله من خوبهحتی خرید سوپرمارکت مادربزرگمو میره انجام ...
اره
باهوش بودنشون باهمدیگه فرق داره
خواهر منم خرید میکنه و راجب همه موضوع ها درک خیلی خیلی بالایی داره
هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/: