2777
2789

تو تاپیکای قبلیم کامل توضیح دادم که شوهرم دوماهه با منو خونوادم دشمن شده همش باهام بدرفتاری میکنه عذابم میده به خونوادم توهین میکنه…حالا سره چی؟

چون بابام رفته نمایشگاهی ک ماشینمونو فروختن گفته چرا ماشینشو انقد ارزون ورداشتین بی انصافی کردین و این حرفا…میگه چرا بابات پیگیر کارای منه؟!به اون چ ربطی داره؟!(فک کنید در این حد بیشعوره نفهمه ک نمیفهمه دلسوزی کرده همشم زیره سره بابای عجوزشه که پرش میکنه)

امروزم مامانم زنگ زد دعوتمون کرد شام گفت من نمیام خونه ی بابات و وقتی داشت منو میرسوند گفت دلم برات میسوزه که باید تاوان باباتو پس بدی

گفتم تو اگه مردی مشکلتو با طرف حسابت حل میکردی نه با من…گف منتظرم زنگ بزنه تا بهش بگم…من از کسی نمیترسم

بهش گفتم بحث ترس نیس انقد وقیحی که با خودت نمیگی یه عمر میخوای با طرف چشم تو چشم بشی گفت نمیخوام صدسال سیاه چشم تو چشم شم

حالم ازش بهم میخوره نمیدونم چجوری به بابام بگم این موضوعو😭خستم کرده از خودم بدم میاد با همچین ادمی زندگی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگه این چه حرکتیه بابات انجام دادهی ذره خودت عقلاو به کار بنداز

اصلا هرکاری کرده

چ ربطی ب من داره؟چرا با من بد تا میکنه؟

اگه عرضه داره بره خودش مشکلشو حل کنه براچی باید منو عذاب بده

شوهر منم عوضیه عین باباشبه شدت هم از عزت نفس پایینی برخوردارهشوهر تو هم عزت نفس نداره که با همچین چی ...

چون باباش براش بد تحلیل میکنه مطمعنم چنتا دیگه گذاشته روش بهش گفته که اینجوری بهم ریخته ولی دلیل نمیشه انقد دشمن بشه انگار منتظر بهونه بود

چ بی لیاقتاتفاقا حتما به بابات بگو بهش زنگ بزنه بگه خواستم دلسوزی کنم حالا ک لیاقت نداری بدرک بزار س ...

مشکلم اینه هربار میخوام با بابام از مشکلم بگم گریه ام میگیره😭واسه همین نمیتونم بهش زنگ بزنم بگم

ولی فردا به مامانم حتما میگم

دیگه خسته شدم از این اوضاع 

ولی باز میدونم بابام میخواد زنگ بزنه از خودم بپرسه

تو باید خانوادتو تفهیم کنی دخالت نکنن

چطور خانواده ی ایشون جفت پا تو زندگیمونن مشکلی نداره؟منم باید این اداهارو درمیاوردم؟

حالا یبار یه حرفی زده هرچند اشتباهم نبوده چون نمایشگاهیه آشنا بوده بابام ورود کرده ولی این چه دلیلی داره که انقدددد بخواد دشمن بشه هرتوهینی دلش بخواد بکنه