مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}
وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آخه حرصم درمیاد چطور به خودش اجازه میده اینکارو کنه من بهش گفتم خط قرمز من دختر بازیه خیانته اگه کنار میزاری هستم اگه نه که برو دنبال دخترای دیگه چیزی که زیاده دختره اونم گفت درست شدم
آخه حرصم درمیاد چطور به خودش اجازه میده اینکارو کنه من بهش گفتم خط قرمز من دختر بازیه خیانته اگه کنا ...
خب لاشیه دیگ پسرا گوه زیاد میخورن جدیش نگیر
مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}
منم بهش گفتم خط قرمز من دختر بازیه گفت من دیگه اینجوری نیستم
خب این یه مسئله دیگست
لاشیه دیگه ، چه کنم ا؟
وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹
آخه دختره اصلا تایپش نیست مطمئنم از دختری مثل اون خوشش نمیاد ولی بهش میگه بعد کتابخونه بریم بیرون مش ...
کی به کی میگه بریم مشروب بخوریم؟
عزیزم پسرا فقط اگه یه دخترو واسه زندگی بخوان براشون مهمه تایپشون باشه یا نه وگرنه واسه سرگرمی و خوشگذرونی و هوس از هیچ دختری نمیگذرن چه تایپشون باشه چه نباشه
میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی