2777
2789

من ۲۰ سالمه اما حتی یبار هم پیش نیومده از کسی خوشم بیاد چه برسه به عاشق شدن و اینا 

کلا برام مسخره و غیر عادی به نظر میاد 

اصلا باوری به عاشق شدن و اینا ندارم 

حس میکنم یه مشت خرافن 

همش تو اتاقمم و انیمه دیدن و ناول خوندم باعث هیجانم میشه 

عجیب یا نه ولی عاشق شخصیت های دو بعدی میشم و دوسشون دارم تا آدم 🗿

حس میکنم باید یه تحولی ایجاد کنم 

میخوام دیگه اینجور نباشم ولی نمیدونم چطور 

ولی دو دل هم هستم 

از چیزی که هستم هم خوشم میاد هم بدم میاد 

انگار دارم رو هوا زندگی میکنم 

به نظرتون چیکار کنم ؟

منم همینطورم

یبارم نشده عاشق کسی بشم نگاهم به همه سطحیه

خودمو عروسکامو عشقه اصن🧸

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

منم اعتقادی به عشق و عاشقی ندارم همه چیز فقط یه عادته حتی اگه به کسی وابسته بشی البته تو هنوز سنت کمه برا اینجور قضایا کلا

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم اعتقادی به عشق و عاشقی ندارم همه چیز فقط یه عادته حتی اگه به کسی وابسته بشی البته تو هنوز سنت کم ...

اره سنم کمه 

خودمم همینه میگم 

ولی اطرافیان رو که نگاه میکنم انگار بقیه کلا تو یه دنیای دیگن و من تو یه دنیای دیگه 

کلا هم تو فامیل به اونی که افسرده و منزوی هست معروفم 

ولی من در واقع حس میکنم شادترین و بیخیالترین آدم روی زمینم

اره سنم کمه خودمم همینه میگم ولی اطرافیان رو که نگاه میکنم انگار بقیه کلا تو یه دنیای دیگن و من تو ی ...

بهترین مسیر رو داری میری این روابط الکی و پفکی جز افسردگی هیچی در پی نداره بچسب به موفق شدن دهه ۲۰ تا۳۰ سالای طلایی عمرته الکی صرف کسی نکنش

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...