2777
2789
عنوان

خدایی حق دارم الان دعوا راه بندازم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 28 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خجالت میکشم از مامانم حتی روم نمیشه زنگ بزنم ببینم چیکار میکنه

نه عزیزم خجالت نداره 

اگه تنها بود آره،  اما خالت اونجاست 

دوتا کدبانو میتونن کارها رو راه بندازن نگران نباش 

ولی کارای بعد شام مثل ظرف شستن و مرتب کردنو خودت انجام بده 

نه حق نداری بنظرماگر توانایی اینو داشتی با آزانس و اسنب پری حق نداشتیخوب اون مرده بیاد چیکار کنه ولی ...

میگم ک وقتی خونس بهش برمیخوره من با اسنپ برم جایی میگه خودم هستم میبرمت ولی بعد خواب.. 

جالبه با اقا برمیخوره وقتی خونس با اسنپ برم جایی

صحیح😂😐

آب یخ بریز رو سرش بگو عه وا دستم خورد

حالا ک بیدار شدی بیا منو برسون😂🤍

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "
قشنگ جنگ جهانی رو داری یاد میدی

من آموزنده نیستم ،  مجبورم چیزی بگم روحیش عوض شه حرص این چیزارو نخوره 🙃🤍

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "
نمیشد تو رو ببره بعد بره حموم😑😑😑

واقعا خیییلی امروز صبوری کردم ک.... عیب نداره نوبت مهمونیای مادرشوهرمم میشه همزمان با مهمونا برم

تلافی بمونه برای اون روز... هرچند از عمد نبوده ولی خب