2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه قطع نشده

شوفاژ با برق کارمیکنه؟ 

ما بخاری داریم نمیدونستم

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

اره منم شبا روشن میکنم اهواز

شاید باورت نشه من یه بار رفتم جنوب اونم رفتم کیش 

اما عاشق مردم جنوبم خیلی زیادا

خون شون مثل شهرشون گرمه 

عاشق اهواز ابادان خرمشهر بوشهر خوزستان و  جزیره هاتون 

خیلی خیلی نازنیدید واقعا 

خدا حفظتون کنه 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝😍😍

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

دلم میخواد همین حرفو بزنم ولی از حموم اومده بودم قطع شد الان پشتم درد میکنه از سرما

الهی .عزیزم یه قابلمه آب کن بزار روی گاز یه کم گرم میکنه جوراب و ژاکت و کلاه بپوش .دوس دادم یه چیزایی بگم ولی نمیشه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
نه بخاری نداریم اصلا

ای بابا لباس گرم بپوش پشت پنجره ها عایق بزار حالا با پارچه یا لباس پتو و لحاف پیچ کنید خودتون رو و بعد بخوابید 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

با اینکه همه جه اعلام‌کردن از این ب بعد برف نباید بره وبرقا‌رو نباید قطع کنن و فلان ولی بازم برقا میره صبح برقمون رفته بود ماهم 

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام