2777
2789
عنوان

اورال زشته برای عروسی بپوشم بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 53 پست
لعنتی یاد خودم افتادم تلفظ اُوِر آل رو نمیدونستم فکر میکردم اورال (oral) هستش 😐🙆 میخواستم بخرم به ...

منم الان تلفظ شو فهمیدم که گفتی خداخیرت بده خواهر😂🤣🤣

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثال زدم که اونجا نپوشه. خوب نیس خدایی. بنده خدا نر خواسته چرانگم خوب نیس

انقد زندگیو واسه خودتون و بقیه سخت نکنید واقعا اونقدرم بد نیست یه چیز ساده و خوب و معمولیه 

سلیقه منم نیست به شخصه ولی خیلیا میپوشن 

بعدشم گفته عروسی دوست شوهرمه که اصلا نزدیک حساب نمیشن ایشون همه که قرار نیست ماکسی مجلسی بپوشن واسه عروسی این‌جوری که دیگه فرق اقوام درجه یک با بقیه مشخص نیست 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

خوبه عزیزم واسه دوست شوهر خوبه نزدیک حساب نمیشی 

بعد اینکه گفتی موهاتم داری رنگ می‌کنی بیشتر براش هزینه نکن دیگه همین کارتو راه مینداره

انقد زندگیو واسه خودتون و بقیه سخت نکنید واقعا اونقدرم بد نیست یه چیز ساده و خوب و معمولیه سلیقه منم ...

خب حقیقتا نمی‌دونم یه زن داداشم گفتم لباسش بیاره مجلسی تره اندازم شد اونو می‌پوشم نشد دیگه چاره ای ندارم اینو می‌پوشم چون این ماه واقعا وضعمون جوری نیست بخوام بخرم لباس هم خیلی گرونه 

🌿❤️🌷

خوبه عزیزم واسه دوست شوهر خوبه نزدیک حساب نمیشی بعد اینکه گفتی موهاتم داری رنگ می‌کنی بیشتر براش هزی ...

آرایشگاه میرم موهامم رنگ میکنم ولی واقعا چیز بدکی نیست گفتم برام لباس بیارن اندازه شد اونو میپوشم نشد اینو

🌿❤️🌷

خب حقیقتا نمی‌دونم یه زن داداشم گفتم لباسش بیاره مجلسی تره اندازم شد اونو می‌پوشم نشد دیگه چاره ای ن ...

آره عزیزم‌ اگه گزینه بهتری پیدا کردی بپوش اگه نبود همینم خوبه بپوش با اعتماد به نفس برو وسط 😀

ما هم این ماه افتضاح بودیم ۳ـ۴ ماهه باید برم برای ترمیم رنگ مو نمی‌رسم 🥴