2777
2789
عنوان

سلام خانومایی که تشخیص جنسیت از روی عکس سونو بلدن لطفاً بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 27 پست
سونو هم احتمال دختر داد🥰دوتا دختر گل دارم اگه دختر باشه اینم میشه سومی و دیگه واقعا بسه برا این دور ...

پس دختره قسمت بوده دیگه 

منم دوتا دختر دارم سردومی منم کلی پیگیربودم اخه خیلی پسردوسداشتم قبل دختر اولمم ۳تاپسر سقط شدن

ولی الان برام مهم نیس مهم سلامتیشونه وانشاالله همه عاقبت بخیر شن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس دختره قسمت بوده دیگه منم دوتا دختر دارم سردومی منم کلی پیگیربودم اخه خیلی پسردوسداشتم قبل دختر او ...

منم دوست داشتم این پسر باشه ولی وقتی به همسرم گفتم ان تی احتمال دختر داد یه ذوقی کرد که منم خوشحال شدم بهش گفتم دوست داشتم پسر باشه گفت من از ته قلبم خوشحالم که خدا قراره یه دختر سالم و صالح دیگه بهمون بده این بود که دیگه منم گفتم راضی ام به رضای خدا هرچی خودش بخواد

بیست رو بعد میرم آنومالی اونجا دقیق میگن بهم❤️

پس دختره قسمت بوده دیگه منم دوتا دختر دارم سردومی منم کلی پیگیربودم اخه خیلی پسردوسداشتم قبل دختر او ...

انشالله دخترای گلمون همیشه حالشون خوب باشه و عاقبت بخیر بشن😘دخترای نازتو خدا حفظ کنه برات♥️

انشالله دخترای گلمون همیشه حالشون خوب باشه و عاقبت بخیر بشن😘دخترای نازتو خدا حفظ کنه برات♥️

من میتونم واستون تشخیص بدم گلم

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat

بیایین روبیکا آیدیمم امضاس

عزیزم توی اینستا دو تا پیج ازم نفری صد گرفتن همون حرف آن تی رو تایید کردن گفتن دختره یکیش نینیچیکده بود یکیش ماما زهره اینجا گذاشتم تا مامان از تجربیاتشان بگن🥰