2777
2789
عنوان

شماجامن باشین باهاش تموم میکنیو

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 71 پست
منم پیام دادم جواب نداد، من بی خیال شدمدوبار هم پیام داد سلام خوبی کجایی چطوری، بازم جواب ندادمبمونه ...

روزچندبارپیام یازنگ میزنین من نمیتونم جواب ندم دل ساده ایی دادم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرهفته خودش میگ سرم شلوغه نمیتونم زنگ بزنم خودن زنگ بزن حس میکنم ویگ دوستم نداره چرادلم سردنمیشه

عه من یادمه توروووو

عزیزم

اومدی درخواست دادی ارومم کردی 

یادته

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

منم پیام دادم جواب نداد، من بی خیال شدمدوبار هم پیام داد سلام خوبی کجایی چطوری، بازم جواب ندادمبمونه ...

الان من پیام ندادم بهش 

هنوز پیامنداده عن

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

منی که بلاکش کردم🍁🤎🧸.... مرتیکه کثافت همیشه موقع خوشی هام بهم زنگ وپیام می داد... حالا ۵روزه که خواهرم تو آی سی یوست فقط یک بار زنگ زده😑😒

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

استارتر چیزی که من میگم اصلا سیاست نیست،توی همه چی تعدال رعایت کن،همه چیییی،ببین سیاست هیچی لازم نیست فقط باید به نقطه ای برسی که بدونی که رفتاری مناسب چه موقعیتیه،هررر کسی یکبار زنگ زدی جواب نداد،بدون شمارتو ببینه زنگ میزنه،منم خوشم نمیاد یکی چند بار پشت سر هم زنگم بزنه،پسرا هم مثل ما ادمن متوجهی؟

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨