2777
2789

سلام

من دیروز تمام علائم ویروس آنفولانزا رو داشتم غروب هم کلاس داشتم مامان و بابام نذاشتن برم کلاسم ، رفتم دکتر سرم هم زدم دیشب خوب بودم داروهامم مرتب خوردم الانم حالم خیلی بده همش گلو درد دارم حتی آب هم به سختی قورت میدم امروز هم نتونستم برم سالن با اینکه تایم گذاشته بودم کنسل کردم  شنبه هم کلی درس و امتحان و پاورپوینت دارم که باید تحویل بدم با این حال به هیچکدوم از درسام نمیرسم توروخدا بگین چیکار کنم گلودردم خوب شه یا نسبت بهش بی اهمیت باشم حتی دمنوش هم خوردم ، ولی چایی نمیخورم چون باعث تحریک گلو و بدتر شدنش میشه .شما این موقع ها چطوری درساتونو میخونید ؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بلد باشین بادکش بزارین مثل آب روی اتیشه تا فردا خوب میشین

نه تاحالا نشنیدم میشه بگید چطوریه مامانم طفلی دیشب بخاطر حال من نخوابید الان خواب دلم نمیاد ازش بپرسم 

نه تاحالا نشنیدم میشه بگید چطوریه مامانم طفلی دیشب بخاطر حال من نخوابید الان خواب دلم نمیاد ازش بپرس ...

با الکل و پنبه و آتیش و لیوان. تو کرونا همه انجام میدادن خوب میشدن. صبر کن بیدار شه ازش بپرس. باید کسی باشه بلد باشه انجام بده

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا