2777
2789

من ۷ تومن دادم ادکلن خریدم دلم نمیاد زیاد بزنم داره تمومم میشه بااین حال

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

و منی که پول اضافی داشته باشم میدم به نیازمندان 😐😑 عطر معمولی با قیمت معمولی میزنم .

حرفتو قبول ندارم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ی تومن دادم سی میل گود گرل خریدم همش میگم من خیلی ولخرجم😂😂😂😂ی پاف میزنم فقط بیرون رفتنی ولی پ ...

گود گرل عالیه.

بوش ماندگار هست. مشابه ارزونش، سوفیاس. برای استفاده روزانه خوبه

حالا اگه میخواست طلا بگیره همگی می گفتیم آره خوبه و فلان ولی چرا برای ادکلن خرج نکنه بنظرم اگه اصلیه و می ارزه آره چرا که نه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

من توی بهترین امکان مالی هم باشم این پول رو ترجیح میدم خرج آدم گرسنه کنم به جای خرج ادکلن 

اساسا آدم مصرف گرایی نیستم ، برای چیزایی که تا این حد مصرفی هستن ، هزینه ای که پرداختش از توان متوسط جامعه بالاتر باشه نمیکنم 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
حرفتو قبول ندارم

متاسفانه روحیاتم اینطوریه . از بچگی اینطور بودم :( 

سخته برای خودم خرج نکنم بدم نیازمندان واقعی.

ولی میدم . زود دلم به رحم میاد 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا