2777
2789
عنوان

متاهلاا چرا ابنجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 22 پست
لیزرت تموم شده دورش و شیو میکنی؟

اره سال ۹۲ انجام دادم، الان خیلی کم  مو دارم ۸۰ درصدش رفت، اینارو هفته ای یبار شیو میکنم 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره سال ۹۲ انجام دادم، الان خیلی کم مو دارم ۸۰ درصدش رفت، اینارو هفته ای یبار شیو میکنم

من ۱۱ جلسه رفتم الان خسته شدم که هنو رویشم زیاد ولی کرکیه بنظرت ادامه ندم برمیگرده همونجوری؟ یا با چی بزنم زیاد نشه پودر موبر فک کنم خوب باشه واسه زیاد نشه

من ۱۱ جلسه رفتم الان خسته شدم که هنو رویشم زیاد ولی کرکیه بنظرت ادامه ندم برمیگرده همونجوری؟ یا با چ ...

زیاد که نمیشه چون سن رشدت گذشته، ببین اگه الان موهات کرکی هست دیگه لیزر جواب نمیده، من موهام فوق العاده ضخیم، مشکی و پر بود، ۴ جلسه رفتم لیزر دایود جواب گرفتم. دیگه مابقی که مونده هفته ای یبار شیو میکنم اینم نه ضخیم در میاد نه تیز، خیلی نازکه با اینکه ۱۰ ساله شیو میکنم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
عه واقعا چه خوب پس ادامه نمیدم منم

نه اگه دیدی ضخیم شد اول ۳ ماه یبار برو، بعد ۶ ماه یبار بعدم سالی یکبار، اینو دکترم گفت که البته من هیچ کدومو نرفتم 🙃