2777
2789
خدالعنت کنه دکتر اینو،خیلی ناجور شده،ممکنه باد باشه؟ممکنه درست شه

اوایل خیلی تو ذوق میزنه به نطرم به مرور طبیعی تر میشه یه خورده و کلا چشم عادت میکنه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

جدا،خودش که خیلی تعریف می کرد،گناه داره،خداکنه درست شه

ان شاالله درست بشه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوایل خیلی تو ذوق میزنه به نطرم به مرور طبیعی تر میشه یه خورده و کلا چشم عادت میکنه

این ۳سانته قشنگ،چجور چش عادت کنه،اصلا شدنی نیست

اولین بار دیدمش شوک شدم

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این ۳سانته قشنگ،چجور چش عادت کنه،اصلا شدنی نیستاولین بار دیدمش شوک شدم

بعصی دکترا فک میکنن عمل بینی ینی بینی طرفو کلا بچینن قد یه نخود براش بزارن

نمی دونم بخدا،خدا کنه درست بشه وگرنه باید دوباره عمل کنه،چاره ای نیست

به جای اینکه دوباره دماغشو عمل کنه،یه سانترال لب انجام بده،البته یه سال از عمل بینیش بگذره که جا افتاده باشه

👨‍👩‍👧
بینی خودش کوتاه بود؟خودش سربالا خواسته؟

ببین بینیش خیلی کم عقابی بود،ینی سرش افتاده بود،این اورده روبرو،ولی فاصله بینی تالبش خیلی زیاد شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداکنه باد باشه

ورم نوک بینی هست و پره ها وکلا ربطی به فاصله نداره  فقط بینی رو گنده نشون میشه تازه اگرم ورم باشه بینیش کوچیک تر میشه هنوز و فاصله ممکنه بیشتر دیده شه

به جای اینکه دوباره دماغشو عمل کنه،یه سانترال لب انجام بده،البته یه سال از عمل بینیش بگذره که جا افت ...

حالا قراره ژل بزنه ببینیم چطور میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ورم نوک بینی هست و پره ها وکلا ربطی به فاصله نداره فقط بینی رو گنده نشون میشه تازه اگرم ورم باشه بی ...

😔😔😔😔خدانکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعصی دکترا فک میکنن عمل بینی ینی بینی طرفو کلا بچینن قد یه نخود براش بزارن

ریده به صورتش،خیلی زشت شده طفلک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ریده به صورتش،خیلی زشت شده طفلک

😔

حالا قراره ژل بزنه ببینیم چطور میشه

ژل موقتیه دیگه،عملهای زیبایی کلا ریسکه،امروز رفتیم مدرسه بچه ها قرار بود عکس یلدا بگیرن،واقعا بینی بعضی مادرا بد بود،نمیدونم دیگه جای ارزون عمل کردن؟پیش غیرمتخصص عمل میکنن؟بدون تحقیق یا چی که نتیجه اش پشیمونیه😶

👨‍👩‍👧

روزای اول اینطوری ای بعدش خوب میشی

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}