2777
2789
عنوان

میخوام قطع رابطه کنم

77 بازدید | 3 پست

میخوام رابطمو با خانواده همسرم کمتر کنم اما نمیدونم چی بگم دست از سرم بردارن، مثلا امروز اسباب کشی داشتن من هفته پیش برای تمیز کردن خونه جدید رفتم کمکشون،امروز جابجایی داشتن همسرم رفته کمک،الان خواهرش زنگ زده چرا نیومدی گفتم کار داشتم،اونم گفت زنگ زدم ببینم چه مشکلی پیش اومده  که نیومدی،تو دلم گفتم مگه من کارگرتونم که یه روز نیام باید جواب پس بدم،اما نتونستم 

خودمون انقد بها دادیمو هرچی گفتن انجام دادیم همین شده تنها راهش اینه شوهرت هواتو داشته باشه مثلا امروز کار داشتن شوهرت بگه حالش خوب نبوده نیومده دیگه هیچی نمیگن یا بگه دلدرد سردرد بوده دو دفه که بگن دیگه نمیگن

خودمون انقد بها دادیمو هرچی گفتن انجام دادیم همین شده تنها راهش اینه شوهرت هواتو داشته باشه مثلا امر ...

دوست دارم روراست بگم نمیخوام بیام،با اون بهونه ها فقط رفتن من تموم میشه اما پدرمادرش همچنان میان ۱۰ روز ۱۵ روز خونمون می مونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دارم روراست بگم نمیخوام بیام،با اون بهونه ها فقط رفتن من تموم میشه اما پدرمادرش همچنان میان ۱۰ ...

یووک چی پررو اخه بنظرم اگه هیچی نگی و فقط بی اعتنیایی کنی بهتره تا اینکه رک بهشون بگی مثلا وقتی زنگ میزنه جواب نده بعد دو سه ساعت یه پیام بده کارداشتین زنگ زدین کم کم خودتو دور کن اونجوری که بگی فقط باعث میشی بدتو بگن و هی بگن خونش راهمون نداد.یا دنبال بهونه باش اگه یه حرفی زدن که بهت برخورد همونو بچسب کلا ناراحت باش باهاشون سرسنگین رفتار کن