2777
2789
کلا دوست داشتم مجرد بودم.تو خونمون بخور و بخواب و درس و تفریح.بدون درگیری ذهنی.شوهرم عالیه.خوشتیپ و ...

هی همه عاصی آن تقریبا خب چرا ازدواج کردی؟ واقعا فکر میکنی همش بخور وبخوابه مگر یه بابای پولدار داشته باشی که ساپورت کنه وگرنه مثلا من کنار دانشجویی باید کار کنم به مامانم کمک کنم بخاطر داداش کوچیکم خیلی وقتا داداشم پیش منه و....البته ازدواج سختتره قبول دارم ولی از یه جای به بعد دیگه اون بی دغدغه رو نداری 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نههه خیلی دیره ما تو دوران جنینی عقد میکنیم دیگه ترشیده میشی جانم زودتر اقدام کن

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
هی همه عاصی آن تقریبا خب چرا ازدواج کردی؟ واقعا فکر میکنی همش بخور وبخوابه مگر یه بابای پولدار داشته ...

ازدواج خیلی خوبه یکساله ازدواج کردم بنظرم زندگیم قشنگ تر شده شما هم ازدواج کنید هر کی میگه نکنید دروغ میگه 

هر چی می‌خوام شوهرم میخره دیشب قبل خواب گفتم باقالی هوس کردم امروز از کار برگشت برام آورد اصلا زندگی متاهلی ی چیز دیگه اس

برای یه دهه هشتادی هیچی زود نیست. چون همه ماشالله با تجربه هستن

جمع نبند به عنوان یه فرد ۲۱ ساله تاحالا تو عمرم با یه پسر چت نکردم🙃

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

وقتی کسی ک هنوز شناسنامش عکس دار نشده   موق شوهر دادنش ؟

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
عجی مجی لا ترجی بفرما گلابی شدی چطوری گلابی قشنگم😜😂

😂😂😂😂😂مرررسی

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

هی همه عاصی آن تقریبا خب چرا ازدواج کردی؟ واقعا فکر میکنی همش بخور وبخوابه مگر یه بابای پولدار داشته ...

میگم که شوهرم موقعیتش عااالی بود.شاید واقعا دیگه موقعیت اینطوری نمیومد برام.خانوادشون خیلی سرشناسن و تحصیل کرده.اوضاع مالی خوب.ولی از بیرون خوبن.اومدم تو خانوادشون واقعا فهمیدم تحصیلات شعور نمیاره.همشونم دکتر و لیسانس و ارشد و کارمند و مهندس و...