2777
2789
عنوان

یلدایی من

100 بازدید | 6 پست

بچه ها خواهر شوهرم زنگ زده که وسایل یلدایی رو بخریم بیاریم خونتون ، یکی رو هم از تشریفات بگیم بیاد خونتون یلدایی رو بچینه و تزیین کنه 

من برای هر کسی دیدم ، تزیین شده اوردن خونشون ،

الان ما دقیقا باید چیکار کنیم ؟؟؟ باید بگیم تشریفات بیاد میز بچینه یا کلا دکورم با اوناس اینطوری!؟ 

یکی توضیح بده ببینم چطوریه رسم یلدا

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برید یه گل فروشی که گل آرایی هم انجام میده خودش میز و استند و وسایل میاره خونه رو تزئین میکنه و وسایل عروس مثل لباس کیف و کفش آجیل میوه اینارم تحویل میدین بهش تزئین میکنه خانواده شوهر خونه شما اومدنی میرن تحویل میگیرن میارن 

خوبه که تشریفات بیاد دکور بچینه بعد اونا وسایلتو میارن

نه میگن ما میوه و اجیل و همه چیز بیاریم خونتون ، یکی رو از تشریفات بگیم بیاد اینا رو خونتون تزیین کنه ما فقط لباسا و هدیه و گل بیاریم باقیش همونجا هست دیگه 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
برید یه گل فروشی که گل آرایی هم انجام میده خودش میز و استند و وسایل میاره خونه رو تزئین میکنه و وسای ...

خب اونا همه چیز میخوان بیارن خونه ما تزیین کنه اون خانومه