2777
2789

به منو  دختر خالم تو گروه  یه کانال  آموزشی عضو شیم

معرفی کردن عضو شیم 

من عکس ندارم راحت عضو شدم

دختر خالم بلاک شده بود در حالی که تا حالا عضو نشده بود

گفتیم یعنی چی چطور شده

رفت به ادمین پیام داد که من نمیتونم بیام تو کانال

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگو این ادمینه از اون هولا بوده که قبلا رفته پی وی دختر خالمدخترخالمم محلش ندادهتا دیده تو گروه میخا ...

چجوری فهمیده میخواد بره گروه؟

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

اینجام شروع کرد لاس زدن

که من برای کمک اومده بودم تو جواب ندادی

دوباره داشته لاس میزده که 

دخترخالمم واسه کانال کوتاه بیاد

هیچی دیگه من الان عضوم 

اونم نتونست بیاد

مثال کاملا بی ربط بوده 

اینجا بهتره بگیم هولی اون آقا 

دردسرهای زشتی با خوشگلی اصلا قابل قیاس نیست

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
مثال کاملا بی ربط بوده اینجا بهتره بگیم هولی اون آقا دردسرهای زشتی با خوشگلی اصلا قابل قیاس نیست

چی بگم بقیه راحت عضو گروهن 

از این شماره اینا خواسته که عضو شه

چی بگم بقیه راحت عضو گروهن از این شماره اینا خواسته که عضو شه

حالا گروه مهمیه؟

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....