2777
2789
عنوان

کابینت ام دی اف نو چطوری بشورم که زیاد خراب نشه مخصوصا قسمت بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 31 پست
وای پا گذاشت داخل کابینت چون مطمئن نیستی پاش نجس باشه کابینت پاکه ولی ضدعفونی کن و دستمال بکش اگرم ...

آره خیلی چندشم شد کلن زدن ذوقم هر روز دارم داخلش اسفند دود میکنم ضدعفونی شه تو کابینتی هم گرفتم ولی میگم به بدنه اش میخورده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از همون اول کاش عزیزم خودت بهش میگفتی یا به همسرت که بگه سیفون خرابه ،لطفا استفاده نکن. منم به این چیزا حساسم وقتی حساسی ، تعارف رو باید بذاری کنار. منم شسته ام کابینت رو ولی واسه یه بار فکر نکنم زیاد فرق بکنه ولی زود باید خشک بشه. نوپان توش باشه شاید خراب بشه و به اصطلاح باد بکنه و...من جای شما باشم یه قسمت کوچیک رو  از یه کف و ...می‌شورم بعد دیدم رنگش نرفت و..قسمت های دیگه رو می‌شورم .  ولی میگم نکنی بهتره اما اگه دلت راضی نمیشه و  مجبور باشی . یه کار هم خواستی میتونی به نسبتی  سفید کننده و آب رو قاطی بکنی و تو ظرف خالی شیشه شور بریزی و کابینت برا دفعه ی اول با اون پاک بکن و برا دومین بار با تمیز کننده چند کاره یا..... 

از همون اول کاش عزیزم خودت بهش میگفتی یا به همسرت که بگه سیفون خرابه ،لطفا استفاده نکن. منم به این چ ...

خب من نفهمیدم بعدش پا میذاره تو کابینت حالا بنظرت هوایی هم بشورم اون احتمال ۵۰ ۵۰ میدم پا گذاشته باشه

آره خیلی چندشم شد کلن زدن ذوقم هر روز دارم داخلش اسفند دود میکنم ضدعفونی شه تو کابینتی هم گرفتم ولی ...

عزیزم اسپند برا چی ؟؟ میکروب که داخلش نیاورده .میزنی کابینت های نو رو سیاه و خراب میکنی. 

خب من نفهمیدم بعدش پا میذاره تو کابینت حالا بنظرت هوایی هم بشورم اون احتمال ۵۰ ۵۰ میدم پا گذاشته باش ...

گفتم امتحان بکن . تموم جنس ها و رنگی که دارن یه جور نیستن . یه بار خودم خواستم همچین کاری تو کمد دیواری بکنم گندزدم حالا خونه ی خودمون هم نبود یه قسمت ، رنگ کف پوسته پوسته  شد و مجبور شدیم رنگ اسپری بگیریم بزنیم.  اونم  صاحب خونه تازه نصب کرده بود به دلم ننشست. آخه هوایی که تو ارتفاع باشه نمیشه داخلش رفت مگه اینکه قبل نصب پاشو تو زمین گذاشته باشه. گفتم بجای شلنگ آب میتونی بعد سفید کننده واب یا هر مواد دیگه ، یه ظرف خالی اسپری مانند و خالص آب پر بکنی وبا اون بشوری . آب هم بخای بگیری خیلی ضعیف باید باشه در حد  شیرسماور و اینکه قسمت به قسمت بکن که زود دستمال بکشی آب نمونه. 

میگم کسی راهکاری نداره من شلنگ باریک بگیرم به شیر آشپزخونه نصب کنم چون اون شلنگام تو حیاطن بازم به د ...

شلنگ تو حیاط رو خوب بشور ، با دستمال و آب و ریکا یا ....بذار خشک بشه بیار خونه . یا میتونی به دلت نیست یه چن متری تازه بگیر بذار بمونه خونه ، بعدا هم شاید به دردت بخوره.‌

شما جای من بودید چکار میکردید

نوشتم تو چن پست بهتون . ولی خوب آب نمونه اگه دستمال به حد کافی نداری از اون تی هایی که کوچولو هستن و شیشه هارو هم پاک میکنن میتونی استفاده بکنی چون من کف آشپزخونه رو هر وقت می‌شورم با اونا تمیز میکنم و یا بالکن رو . میتونی یه نو از اون تی های دستی بگیری یا دستمال داشتی که چه بهتر . 

گفتم امتحان بکن . تموم جنس ها و رنگی که دارن یه جور نیستن . یه بار خودم خواستم همچین کاری تو کمد دیو ...

خب همون قبل نصب پا میذاشت داخلش من هوایی رو‌ندیدم پت گذاشت یا نه رفتم تو اتاق حالا بنظرت اونا رو هم بشورم یا آب اسپری کنم با دستمال خشک کنم کافیه هر چی تو بگی انجام میدم چون میدونم مثل خودم حساسی 

گفتم امتحان بکن . تموم جنس ها و رنگی که دارن یه جور نیستن . یه بار خودم خواستم همچین کاری تو کمد دیو ...

آخه سفید کننده بو میگره ظرفام آب خالی بریزم تو ظرف اسپری ،اسپری کنم چند بار در حدی که کابینت خیس بشه بعدش خشک کنم  بعد الکل اسپری کنم بنظرت تمییز میشه واسه قسمت هوایی ،زمینی رو بشورم

نسبت سفید کننده به آب خیلی کم باشه من هراز گاهی روی کابینت آشپزخونه استفاده میکنم . حالا شما میتونی با چن قطره مایع ظرفشویی و آب این کارو بکنی ت همونظرف خالی مایع زیاد نباشه بریزی، با آب قاطی بکنی بعد با یه دستمال یا اسفنج داخل کابینت تمیز بکنی بعد با شیشه دیگه آب خالص اسپری کنی و بعد با دستمال پاک بکنی . انگار داری میشوری همون کار میشه ولی مایع ظرفشویی رو کم بریز که زود پاک بشه حتی میتونی اول با شیشه پاک کن هم تمیز بکنی بعد آب اسپری و دستمال بکشی. بنظرم الکل ، الکی هدر نده الکل تو اینجا کاربرد نداره . 

خب همون قبل نصب پا میذاشت داخلش من هوایی رو‌ندیدم پت گذاشت یا نه رفتم تو اتاق حالا بنظرت اونا رو هم ...

همون با آب و ریکا و بعد آب خالص یا شیشه پاک کن یا چند منظوره و بعد آب خالص همشو تمیز بکن بره . حالا بو نمیگیره سفید کننده به اون اندازه ای که من مد نظرم هست نکردی هم گفتم همون اب و ریکا واب خالص . چنددستمال داشته باش که تعویض بکنی و اسفنج هم بگیر که با اونا آب و ریکا یا...بزنی . دستمالارو هم وسط کار بشور به نوبه بینداز خشک بشه تا بعدی میخاد کثیف بشه.