2777
2789
[QUOTE=364012909]8 ساعت تفریح. شامل غذا خوردن. ورزش. دوش موسیقی و..... [/QUOTEوالا ما هرچی دیدیم این ...

من خودم همه ی این مراحل طی کردم. ورزش سبک نه شدید در حد کوانتوم جلو می اندازه. بعدشم ساعات مطالعه مفید مؤثره نه اینکه کتاب و 20 ساعت باز کنی جلوت. وکسی که به بیزی لوژی بدن آگاه باشه میدونه بعد کمی مطالعه بدن پاها چشما به استراحت نیاز داره. برنامه ای که میگی کسی تا آخر کار دووم نمی آره چند هفته یا ماه میخونه ول میکنه. رهرو آن نیست که گه تند گهی آهسته رود/رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

اسی اگه از ۷ و نیم صبح شروع کنی  میشه ۱۴ ساعت ولی با این  برنامه نرو  چون ۸ ساعت خوابت ناقص میشه 

مثلا ۷ و نیم شروع کنی و ۱۱ نیم بخوابی میشه ۸ ساعت

ولی تو یه نیم ساعت برای صبحانه و اینا زودتر باید بیدار بشی میشه ۷ و نیم ساعت  خواب

سنگینه . ۱۲ ساعت خیلی خوبه . رتبه برترا ۱۲ ساعته هستن 

حالت این برنامه ۱۴ ساعته روبهت میدم هر جور صلاح میدونی خودت . ولی جوری نباش که فقط یک هفته یا یک ماه بتونی دوام بیاری بعدش ول کنی . در خوندن استمرار  داشته باش ولی سنگین نه 

۷:۳۰ تا ۹:۳۰ 

یه ربع استراحت

۹:۴۵تا ۱۱:۴۵

یک ربع استراحت 

۱۲ تا ۲

نیم ساعت استراحت و غذا و ناهار

۲:۳۰تا۴:۳۰

یه ربع استراحت 

۴:۴۵ تا ۶:۴۵ 

یه ربع استراحت 

۷تا۹

یه ربع استراحت 

۹:۱۵تا۱۱:۱۵   

۱۱:۳۰ هم خواب 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم همه ی این مراحل طی کردم. ورزش سبک نه شدید در حد کوانتوم جلو می اندازه. بعدشم ساعات مطالعه مف ...

درسته تو پیام پایین هم گفتن  بهشون . مستمر درس خوندن جوابه 

برنامه ۱۴ ساعته رو دادم ولی مغز دیگه بازدهی نمیده  . رتبه برترا ۱۲ ساعته میخونن ولی اسی اگه میخاد فشار بیاره ۱۰ ساعته هم خوبه مفید بخونه 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
درسته تو پیام پایین هم گفتن بهشون . مستمر درس خوندن جوابه برنامه ۱۴ ساعته رو دادم ولی مغز دیگه بازد ...

آره 10 ساعت عالیه. هر چی بیشتر بهتر. ولی دیدم اونایی که از الان 14 ساعت میخونن. دوران جمع بندی دو سه ماه آخر آنقدر خسته میشن که ول میکنن و دیگران ازشون سبقت میگیرن. به نظرم اگه هم بخان 14 ساعت بخونن الان نه ماهای پایانی اونم با تعهد و تلاش مستمر بخونن ان شا الله موفق میشن. 

آره 10 ساعت عالیه. هر چی بیشتر بهتر. ولی دیدم اونایی که از الان 14 ساعت میخونن. دوران جمع بندی دو سه ...

اره دقیقا 👌👌

دختر من درسای مدرسشو شروع کرد بخونه ۱۴ ساعت یک هفته دوام آورد بعدش اصلا نمیتونست بخونه متاسفانه عقب افتاد 

العان بهش گفتم از ۸ شروع کن بعد ببین میتونی، ببر بالا یه دفعه از صفر نرو رو ۱۴ ساعت 

اره دقیقا 👌👌دختر من درسای مدرسشو شروع کرد بخونه ۱۴ ساعت یک هفته دوام آورد بعدش اصلا نمیتونست بخونه ...

آره. عزیزم درس خوندن مثل مواد مخدره. یواش یواش اگه ساعات مطالعه اتو بالا ببری دیگه عادت میکنی معتاد میشی ولی یک دفعه نمیشه. من این عادتو تو کنکور پیدا کردم الان بدونه کتاب نمیتونم بمونم. و یک راه حل ازش بخایین ساعات مطالعه اشو ثبت کنه. مثلا 1 ساعت فزیک. 2 ساعت عربی.... و دفتر برنامه ریزی تهیه کنه و هر شب ثبت کنه و ملاکش هفتگی باشه چون شاید یک روز مشکلی پیش بیاد نتونه بخونه و روز بعد جبران کنه. بعد هر هفته کنی ساعاتش زیاد کنه و یکی هم مثل شما دفترو چک کنه.. 

آره. عزیزم درس خوندن مثل مواد مخدره. یواش یواش اگه ساعات مطالعه اتو بالا ببری دیگه عادت میکنی معتاد ...

بله این خیلی عالیه مرسی ممنون از راهنمایی تون

بله این خیلی عالیه مرسی ممنون از راهنمایی تون

خواهش میکنم. ان شا الله موفق باشن. رشته و دانشگاهی که میخان با یاری خدا و تلاش خودشون برسن آرزوی توفیق دارم در پناه حق باشین. 

خواهش میکنم. ان شا الله موفق باشن. رشته و دانشگاهی که میخان با یاری خدا و تلاش خودشون برسن آرزوی توف ...

خیلی ممنونم  بابت دعای خوبتون🌹🌹🙏🏻همچنین 

تشکر🌹