2777
2789
عنوان

فقط یک نفر بیاد

56 بازدید | 15 پست

فقط یک تفر بیاد این فشار رو از رو من بگه چجوری بردارم 

دارم منفجر میشم مغزم درد گرفته از صبح اینقدر به خودم فشار وارد کردم 

اتاقم مثل گوه ریخته هست باید برم خرید کنم تا بتونم طبقه بندی کنم وسایل رو به شدت بهم ریخته اعصابم داغونه 

کلی لباسام رو باید بشورم 

کلی درس دارم باید بشینم حفظ کنم اعصابم خورده هیچ تمرکز ندارم

یک هفته هست حموم نرفتم موهام رو شونه نکردم وضعیتش داغونه در طول هفته سه بار بدو بدو رفتم دوش گرفتم اومدم بیرون 

سرم درد میکنه ایتقدر داد زدم از صبح اعصابم خیلی خورده لطفا یک نفر بیاد به من بگه چیکار کنم مغزم داره منفجر میشه اینقدر از صبح داد زدم سر خودم با خودم دعوا کردم 

دهم انسانی ام اینقدر از صبح خودم رو زدم همه جام کبود شد 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اول برو یه دوش بگیر یچیزی که خیلی دوست داری یا دمنوش بخوربعد برو خرید و اتاقتو جمع کنفردا با خ ...

هر لحظه به درس لعنتی فکر میکنم نمیتونم هیچ کاری کنم 

میترسن فردا نرسم 

شنبه امتحان داری؟؟چه درسایی؟؟

شنبه امتحان جغرافیا یک درس دارم و یکم تمرین ریاضی معلم داده حل کنم یکشنبه سنگینه  درس تاریخ و اقتصاد امتحان دارم 

شنبه امتحان جغرافیا یک درس دارم و یکم تمرین ریاضی معلم داده حل کنم یکشنبه سنگینه درس تاریخ و اقتصاد ...

عزیزدلم برای هر درس ۲ ساعت کافیه

جمع بندی مفید داشته باشیم کلش ۸ ساعت طول می‌کشه

فردا به همش میرسی

عزیزدلم برای هر درس ۲ ساعت کافیهجمع بندی مفید داشته باشیم کلش ۸ ساعت طول می‌کشهفردا به همش میرسی

چه خبره ۲ ساعت 

واسه ریاضی کلا یک ساعت لازم دارم واسه جغرافیا هم ۱ ساعت تاریخ سنگینه دو ساعت واسه اقتصاد هم دو ساعت

خب دیگه این شد ۶ ساعتتو فردا ۶ ساعت وقت نداری؟؟

هنوز هیچ کاری نکردم اینقدر اعصابم خورده دارم منفجر میشم به خدا دارم میلرزم از شدت عصبانیت توروخدا بگو الان دقیق چیکار کنم از چی شروع کنم شب شد خرید هم نرفتم هیچ غلطی نکردم هنوز 

هنوز هیچ کاری نکردم اینقدر اعصابم خورده دارم منفجر میشم به خدا دارم میلرزم از شدت عصبانیت توروخدا بگ ...

هنوز شب نشدههه پاشو برو خرید

بعدش بیا اتاقتو جمع کن

در اخرم برو یه دوش بگیر

شامتو بخور

بشین ریاضیتو حل کن

فردا هم درس بخون‌تمااام

هنوز شب نشدههه پاشو برو خریدبعدش بیا اتاقتو جمع کندر اخرم برو یه دوش بگیرشامتو بخوربشین ریاضیتو حل ک ...

شب شده😭😭😭😭😭😭😭