2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تهدید ب طلاقم کردن بابامم زنگ زد شستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 6467 بازدید | 283 پست
بگو مردی دیگه پای حرفت بمون پس البته که مادر و خواهرش باید کادو هرچند کوچیک مناسبتی میوردن اما حالا ...

بعداون قصیه ک بابام زنگشون زد دیگ جریانات این مدت ب بابام نگفتم موندم ببینم قراره چکارکنه

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

بگو مردی دیگه پای حرفت بمون پس البته که مادر و خواهرش باید کادو هرچند کوچیک مناسبتی میوردن اما حالا ...

اتفاقا دارن بهش میگن چیزی براش نبر برام سوال ی ادم32ساله چطوراستقلال فکری نداره عجیب برام تاکی قراره زندگیشو فدایی دیگران کنه اونقدر ازش دلگیرم دیگ دلگ باهاش صاف نمیشه نمیتونم ببخشمش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعداون قصیه ک بابام زنگشون زد دیگ جریانات این مدت ب بابام نگفتم موندم ببینم قراره چکارکنه

خودت سر صحبت رو یه جوری باز کن یا بگو خواهر یا مامانت این اتفاقات رو واسشون تعریف کنن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

اتفاقا دارن بهش میگن چیزی براش نبر برام سوال ی ادم32ساله چطوراستقلال فکری نداره عجیب برام تاکی قراره ...

حق داری گلم آدم ازدواج میکنه که استقلال داشته باشه ولی ایشون نمیدونم انگار تازه یادش اومده خانواده داره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

حق داری گلم آدم ازدواج میکنه که استقلال داشته باشه ولی ایشون نمیدونم انگار تازه یادش اومده خانواده د ...

بدترشده من سپردمشون بخدا هم خودشو هم خانوادشو

همسر شما خیانت کار هست معتاد هست دهن بین هست بی مسئولیت و. بی عرضه هست حامیتم ک نیست دقیقااا چی باید ببینی ازش ک بزاری خودت بری؟خودت طلاقتو بگیر این آدم عوض نمیشه بدترم میشه تو یه برگ خوب و بدش بنویس ببین کدوم غالب میشه جلوی ضرر هر وقت بگیری منفعته اگر یکی دوتا ویژگی بد بود یچیزی ایشون کلکسیونر

میخوادبیادبزور ببرم😞خدایاچکارکنم دلم نیس برم شوهرم ابرومومیبره

عزیزم من چندین ساله باخانواده شوهرم هم خونم ولی ی مدتی هست دیگ ن مهمونیاشون میرم ن هیچی بااینکه طویه خونه ایم ولی حرفم حتی نمیزنیم باهم

شماشحصیتت حفظ کن حالا ک این بحثا شده نرو ی شب ک هزارشب نمیشه ی مدتی سرسنگین باش تابفهمن

چن سالته؟

با حرف نی نی سایتی ها نری طلاق بگیری هااا

اینا عادتشونه ادمو شیر میکنن میندازن جون شوهر.

وقتی هم گندش درومد میگن بی عقلی و بی سیاست و جوگیری.

سعی کن شوهرتو کم کم با خودت همراه کنی.

امیدوارم مشکلت حل شه

عزیزم من چندین ساله باخانواده شوهرم هم خونم ولی ی مدتی هست دیگ ن مهمونیاشون میرم ن هیچی بااینکه طویه ...

28نمیخوام برم از دوروز پیش ک گفتم نمیام شوهرم گفت طلاقت میدم وبهم پشت کرده

با حرف نی نی سایتی ها نری طلاق بگیری هااااینا عادتشونه ادمو شیر میکنن میندازن جون شوهر.وقتی هم گندش ...

ن عزیزم فقط صفحه7بخون اسکرینارو دلم شکسته گوشیم خاموش کردم چون گفت طلاقت میدم خانوادموبخاطرتوول نمیکنم بخدانگفتم خانوادش ول کنه فقط گفتم نمیام 

خواهشاً برای زندگی با این فرد بیشتر فکر کن

3روز بخاطر اینکه گفتم نمیام رهام کرده وتهدید ب طلاق اصلا حالم خوب تیس