2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تهدید ب طلاقم کردن بابامم زنگ زد شستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 10282 بازدید | 321 پست
میدونم گلم مردا خیلی نامرد شدن بخدا من آرزوم خوشبختی همه زنهای کشورمونم بازم ببخشید اگه ناخواسته نار ...

😞🫂🙏🏻🌻

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

نمیخوام باز منظورمو بد برسونم ناراحت بشی ببین درسته ازدواج دومته ولی اصلا مهم نباشه اصلا بخاطر حرف ب ...

میدونم عزیزم من این روزا خیلی ناراحتم واسه این زودبهم میریزم کارم همش گریه ببین هرچی بهش بگن همون انجام میده خواهراشرمادرش، وداداشش نمیدونم چرانمیترسن ازخدا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیخوام باز منظورمو بد برسونم ناراحت بشی ببین درسته ازدواج دومته ولی اصلا مهم نباشه اصلا بخاطر حرف ب ...

بارهاخانوادش بهم توهین کردن بااینکه میدونست منومقصرکرد ک خانوادم هستن توام میخوای مث مامانت ک باهمه قطع رابطه کرده توام این بلاروسرم بیاری مامانم باخانواده یابام خیلی ادیت شد رابطه ای نداره چندسال

توی عقد این همه مشکل داری نمی‌خواهی تصمیم بهتری برای خودت بگیری؟

خطم خاموش تهدیدم کرد ب طلاق منم گفتم بروتابیام تکلیفم روشن کنم

میدونم عزیزم من این روزا خیلی ناراحتم واسه این زودبهم میریزم کارم همش گریه ببین هرچی بهش بگن همون ان ...

گلم خدا بزرگه خدا نسازه برا خانواده ای که خوشبختی بچشونو نمیخوان و باعث خراب شدن زندگی دونفر میشن

بارهاخانوادش بهم توهین کردن بااینکه میدونست منومقصرکرد ک خانوادم هستن توام میخوای مث مامانت ک باهمه ...

امیدوارم بعد این خدا بهترینها رو سر راهت بزاره و از آدمای سمی خلاصت کنه