2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 106924 بازدید | 1504 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین هزینه رو بذار برو پیش مشاور ببین کجای زندگیت کی انقد اعتماد به نفست رو آورده پایین که داری تاوانش رو میدی و اینهمه هم حاضر شدی کارای زیبایی بکنی با جسم نحیفت در عین حال بازم راضی نیستی 

مطمئنم خیلی خوبی فقط اعتماد به نفس نداری 

لطفاً کاربریم رو گزارش میزنید من بترکم‌. ممنونم 👮🏻🍓
چطوری صورت زیبا مهم نیست .همه ب سیرت زیبا اشاره میکنن درحالیکه تو جامعه ی زندگی می‌کنیم ک جواب سلام ...

میگم در حد معمولی هم باشه  کافیه . استایل و هیکل میتونه بهترین جایگزین باشه برا صورت زیبا. و حرفتم قبول دارم تو جامعه ما متاسفانه همه عقلشون به چشمشونه ولی بخدا اعتماد بنفس داشته باشی ب چشم همه اطرافیانت زیبا میایی

84 صفحه رو خوندم گفتم شاید کسی تجربه ای داشته اینجا بگه منم انجام بدم جز دو سه نفر کسی چیزی نگفت

پس این همه سفید بلوری تو خیابونا میبینم ذاتا خودشون خوشکلن

ای بخشکی شانس

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک بار هم بالا رو نگاه کن
کاش من زشت بودم ولی همسرم وحشی نبود

من خیلی زشتم

همسرم فرشتس

ولی حسرت یک نگاه عاشقانه و پر از تحسین تا زیر خاک باهامه

سالهاس از خجالت توی چشمهاشم نگاه نمیکنم

در حالی که خودش هم‌خیلی پولداره هم تحصیل کرده هم واقعا خوشتیپ و برازنده

زشتی درد بی درمانه

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

کی معیار زیبایی و زشتی رو برات معین کرده؟

بخدا بااعتماد ب نفس پایین، اگه انجلینا جولی هم باشیم صب تا صب جلوی آینه چشممونو میکنیم تو سوراخ بینیمون میگم چقد بینیم زشته خوشبحال فلانی.... 

میدونی عزیزم یجایی حس ناکافی بودن گرفتی و مدام فکرت اینه زیباتر بشی، تا خواستنی تر بشی ... ولی نمیشه . راضی نخواهی بود 

بیاین ب خودمون ارامش بدیم یکم🥹دست از سر خودمون برداریم

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
خیلی قشنگ گفتی خواستم لایکت کنم ترسیدم

لایک کن عب نداره😂 نه که زیاد اینجانمیام هی اعلانای پر پر رو میبینم قاطی میکنم کی ریپلای کرده کی چی گفته،

لااااااایک ننننکنییید لدفن