خدایا چقدر بی عدالتی آخه یکی رو زیبا خلق کردی،یکی رو زشت آفریدی پولشو دادی ک خودشو از نو کوبید و ساخت،چرا به من نه خوشگلی دادی نه پولشو دادی یه مقدار طلای اول زندگیمو همه رو دادم بابت عمل بینی و گونه و ژل لب و لیزر جای جوش صورت و هاشور و صافی مو و بابت انواع و اقسام کرمها و ژل و صدافتابا و پن برای سفید شدن پوست ولی به فاطمه ی زهرا دریغ از یک درجه بهبودی تمام تلاشا رو دکترا ناموفق خواندن.میگن جنس بینیت ضخیمه نشد پوستت کلفته و تیره لیزر جواب نمیده،و صورتت یه مشکل داره که با ژل گونه و لبت میجنگه و آبش میکنه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
باسلام بنده دانشجوی ارشد هستم عنوان پایان نامم در مورد خانم های تبریزی۱۵-۵۰سال هست.لطفا با پرکردن پرسشنامه زیر ما رو در انجام پژوهش یاری نمایید.پیشاپیش از وقتی که برای پرکردن پرسشنامه میزارین متشکرم.
بس که زنای ایران رو اوردن به عمل بینی و تزریق ژل به لب و گونه که آدمایی که اینکارو نکردن حس میکنن خو ...
کسی با پوست خوب داشته باشه با تزریقات نچرال زیباتر میشه
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
دوستان ی سوال من اطرافیانم میگن عمل کن لیپو کن تزریق کن بینی عمل کن و... ولی همسرم میگه همینجور خوبه مشکل نداری منم خودم میگم خوبه چهرم و... ولی همه میگن شوهرت سرش نمیشه کجا اینجوری خوبه و ... خوب من راضی اون راضی شما چرا اینجوری میکنین خیلی ناراحت میشم انگاری من ک عمل ندارم اسکل و عقب افتادم پیش همه اصن همسرم خوشش نمیاد
ب نظرتون اطرافیان درست میگن ک شوهرت برا پول و دردسرهای مراقبتی بعدش میگه نه یا واقعا نظر ته دلشه؟ آخه شوهر من آرایش هم بگم یا نکنم هم ی جور دوستم داره و گیر نیست من برم لبپو بمیرم چی
عزیزم شما رو ندیدم نظر بدم در مورد زیبایت ولی اگه میخوای تغییر کنی ابرو و مژه خیلی تو زیبایی صورت تأثیر داره
یکم ژل لب بزنی اگه لبات کوچیکه عالی میشه
موهاتم ببین چه مدلی بیشتر بهت میاد
کوتاه کن
کم کم به خودت برس حالا یهو نمیخواد تغییر کنی
🧡🤍
بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم : کتاب که می خوندم برخی اوقات که به مطلب جالبی که می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای از دوستان بحثی داشتیم دربارهی که در جهان و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست میگیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم بود یه جمله دیدم : طبیعت به قانون ظلم حرکت میکند من این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش رفتم دیدم بله دو سوم حیوانات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه رو بکشن .و در دنیایی که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه بمیره صحبت از عدل معلومه نفهمیدن جهانه. بنابراین طبیعت قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که میتونه عادلانه عمل کنه و باید عادلانه عمل کنه و این تنها صفت و امتیاز من و شماست به خاطر آزادی که داریم. ولی اگه در بند طبیعت بمونیم ما هم به همون اندازه ظالمیم که بقیه موجودات به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی