2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 50287 بازدید | 563 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

٨ صفحه طول کشید تا بتونی یه عکس بزاری سه قرنه نی نی سایتی هنوز نمیدونی چطوری باید پیامو حذف کرد  

احتمالا لباس پوشیدنتم همینطوره 

بلد نیستی  به خودت برسی 

آرایش بلد نیستی 

پیش دکتر خوب نرفتی 

یه سری چیزا سلیقه میخاد استعداد میخاد تلاش می خاد 

کاربری دست ٣ نفره

عزیزم من که متاسفانه عکستو ندیدم فقط جواب منو بده شما بینیت گوشتی با پوست ضخیم بود؟؟عمل کردی؟نتیجه چطور بود؟آخه من بینی گوشتی با پوست ضخیم دارم دکترا میگن عمل کنی تغییر نمیکنی منم بیخیال شدم

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه

سلام دوستای گلم🌸🌿امیدوارم حالتون عالی باشه💖دخترا یکی از راه های زیبا بودن پوشیدن لباس های شیک و جذابه😍‌خیلی خوبه که خانم ها به زیباپوشی داخل خونه هم به اندازه بیرون اهمیت بدن.. 

اگر دنبال لباس های راحتی باکیفیت و خوش قیمت هستید حتما بهمون سر بزنید کافیه کلمه "پوشاک سنجاق" رو تو گوگل سرچ کنید و از سایتمون دیدن کنید

شماره واتسپ جهت سفارش 09051194770

سلام دوستان گرامی میدونستید خیلی از مشکلات که دارید

🍁اضافه  وزن

🍁کمبود وزن

🍁کبدچرب

🍁اختلالات تیروئید

🍁بیماریهای خونی

🍁بیماریهای گوارشی(نفخ، رفلاکس، یبوست، درهم خوری، پرخوری عصبی) 

🍁میگرن

🍁افسردگی، استرس، اضطراب

🍁پوست و مو

🍁ناباروری

🍁زودانزالی

🍁پروستات

🍁فیبر و کیست

🍁تقویت سیستم ایمنی بدن

🍁پاکسازی رحم و رفع بیماریهای بانوان

با یه  چکاب ساده زبان میشه فهمید 🟢

من اینجا هستم تا این عارضه ها رو شناسایی و راهکار درمانی به شما ارائه بدم 🙏🏻

🦋🖇هدف ما درمان شماست 🦋🖇