2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 55190 بازدید | 618 پست
عزیزم من که متاسفانه عکستو ندیدم فقط جواب منو بده شما بینیت گوشتی با پوست ضخیم بود؟؟عمل کردی؟نتیجه چ ...

بله من با همین خصوصیات بود بینیم.بعدش دکترا جوابم کرون گفتن تغیری نمیکنی ولی من قبول نکردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این خارجیها رو میبینی،طرف سیاه پوست از نوع غلیظ هست،لاغر مردنی و هیچ زیبایی هم نداره،با یه مرد چهارشونه خوش تیپ و خوش قیافه و بور با هم دوست هم نه،ازدواج میکنن،اونم تو خارج که بزور ازدواج میکنن و اکثرا دوستن.

ببین زیبایی رو برای چی میخوای؟اگه برا ازدواج میخوای بدون دلا دست خداست، و باید شانس ت قشنگ باشه نه خودت😊

در سایر موارد اخلاق زیبا و رفتار عاقلانه زیباتر از زیبایی ظاهر هست

ب نظرتون اطرافیان درست میگن ک شوهرت برا پول و دردسرهای مراقبتی بعدش میگه نه یا واقعا نظر ته دلشه؟ آخ ...

عمل و کارهای زیبایی دردسر داره،وقتی شوهرت اوکی هست و خودتم دوست نداری چه ربطی به بقیه داره؟؟

اصلا دردم از خرابی پوسته که زمینه ی تمام زشتی‌های.حتی اگه چهره خوب باشه پوستم روی گونه‌ام پر چاله چو ...

میدونی عزیزم من یهو چند روز پیش یک چیزی رو متوجه شدم

اینکه ظاهر ما اصلا ربطی به جذابیت ما نداره

الان همه خوشگلها ازدواج موفق داشتن یا خوشبختن؟ یک تعدادی هستن یک تعدادی نه

اونایی که چهره معمولی هم دارن همینطور

من خودم یکم اضافه وزن دارم. یعنی ظاهر ایده آلی ندارم

عشقم همه چی تمومه. یعنی هم پول هم خانواده هم تحصیلات و شغل هم ظاهر.

دیشب میگفت بدون تو نمیتونم زندگی کنم. 🥲

یک اتفاق دیگه هم این بود. داشتم برای دانشگاهم یک کاری انجام می‌دادم توی دانشگاه. یک آقایی اومد گفت آره میخوام کنکور بدم و منابع رو ندارم اینا. 

گفتم معلومه که میفرستم. گفت هزینه اش چی؟ گفتم هزینه ای نداره اما اگه قبول نشین ازتون هزینه اش رو میگیرم. اینطوری انگیزه میشه بخونین

بعد گفت نه اگه قبول شم دعوتتون میکنم بریم یک جا شام یا نهار خوب بخوریم.

حالا منم خندیدم ها و به هیچ وجه نخواهم رفت. اما من مدتها از همه آقایون دور بودم و این تعریف ها رو نشنیده بودم. یهو برام تلنگر شد.

اما میخوام بگم قشنگی تو به ظاهرت ربطی نداره به اون حسی که به دیگران منتقل میکنی ربط داره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اصلا دردم از خرابی پوسته که زمینه ی تمام زشتی‌های.حتی اگه چهره خوب باشه پوستم روی گونه‌ام پر چاله چو ...

دوستم این جوری بود رفتم میکرو صورت بخدا اینقد پوستش خوب شده .سری آخر دکتر زیبایی مثل مشاور باهام حرف زد دوس داشتی بهت بگم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
ایرانیِ همیشه در صحنه!چرا واقعا اینطورید.یعنی آنقدر مطمعن بودم که یه نفر حتما این حرفو زده ک پستتونو ...

همیشهههه هستناااا هروقت یکی از مشکلاتش میگه میان اینجوری میگن 

اینا افرادی هستن ک کمبود دیده شدن توجه دارن 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️