2777
2789
عنوان

بااین گرونیا حقوقتون کفاف زندگی رو میده❓️😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1664 بازدید | 137 پست
خداروشکر عزیزممن پدرم کارمند آموزش و پرورش بود بهمون گفتن دوماه حق نمیدیدم ماه اول با ۱۰ روز تاخیر ب ...

اره عزیزم کلا ما هم مثل آموزش و پرورشیا خدمات کشوری هستیم

قانونش همینه ک ۲ماه برای تسویه حسابها نمیدن

خب کلا آدم رو حقوق برنامه ریزی میکنه سختش میشه..

زنده باشن پدر بزرگوارتون 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
وای چه شغل خوبی داره شوهرتشغلش چیه؟؟؟؟؟

آره خیلی خوبه تومعدن جون میکنه مهندسه اندازه صدتا کارگر عذاب میکشه و دکتری هم داره ۳۵ ساله درس میخونه واینکه کل ماهو رنگ خونه نمیبینه ،ماهی چندروز میاد خونه دوباره میره بیابون

لعنت به این قضاوت های لعنتی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم کلا ما هم مثل آموزش و پرورشیا خدمات کشوری هستیمقانونش همینه ک ۲ماه برای تسویه حسابها نمیدن ...

ممنونم از شما انشالله مال شماروهم همین دوماه سر وقت خودش میدن😍

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

نه دیگه اون موقع قسطا کم بود وام درسته زیاد برداشتیم بعد همون واما رسیدن و دوباره وام های قسط دار ما ...

و باز هم خدارو شکر کن که میتونید وام بگیرید خیلیا بخاطر یه وام کوچیک مدت ها تو نوبتن یا ضامن ندارن .... 

عین بابای من😢بازنشستس هیچی فقط میره اسنپ پیرمرد

اخیی بمیرم

والا سخته 

حالا ما دو نفریم 

ولی بازم مشکلات هست

خدا نگهداره پدر بزرگوارتون  رو

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
بازم خداروشکر خونه دارین این قسطا کم کم تموم میشه راحت میشین به این فکر کن قسطی که میدین برای خونه ب ...

برام دعا کن خیلی حالم بده

۶ ساله شوهرمو درست درمون ندیدم روانی شدم ازاین زندگی تنهایی

و باز هم خدارو شکر کن که میتونید وام بگیرید خیلیا بخاطر یه وام کوچیک مدت ها تو نوبتن یا ضامن ندارن . ...

امتیاز وام میخریم

مثلا یه ۱۶۰ تومنی خریدیم ۳۷ میلیون دادیم😢

دهنمون صافه 

وام ریخته فقط باید مول بدی بخری از مردم