2777
2789

۲ برابر شد اتریوم

۶۰۰ میلیون داشتم

شد ۱ میلیارد و ۲۰۰

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

کار کردن توی ارز دیجیتال به این شکل نیست که صرفا توی یک ارز خاصی همیشه باشه...

مثل قیمت طلا و دلار میمونه...

باید تحلیل و سنجش بازار رو بلد باشی...

و تاجاییم که میشه اصلا سمت فیوچرز نرید و همون اسپات بهترین هست...

تاحالا هر ارزی گرفتم از بیت کوین البته مقدار ناچیز گرفته تا اتریوم و باینس کوین و اتریوم کلاسیک و سوشی و این اواخرم اتم و DYDX و سولانا خیلی خوب اومد بالا...

هرکدومشو باید طبق اندیکاتور ها و روند خود ارز و نمودارشون تحلیل کنی و طبق زمانش بخری...

گرچه خودم به کمک سیگنال ها جلو میرم

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی خریدیدن؟هنوزداری یافروختی؟

خرداد خریدم

دارمش

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

کار کردن توی ارز دیجیتال به این شکل نیست که صرفا توی یک ارز خاصی همیشه باشه...مثل قیمت طلا و دلار می ...

ملکه آب‌دوغ خیاری بدون اطلاعات رفتیم جلوزده صدتومن سود ولی من درعمل ۲۵بیشترنمیبینم تو۵۰روز

کاربر مردهستم 
خیلیم عالی پرسودباشیدنوش جونتون

ممنونم

خردادچندبود؟

یادم نیست نصف الان بود طبیعتا😁

کار کردن توی ارز دیجیتال به این شکل نیست که صرفا توی یک ارز خاصی همیشه باشه...مثل قیمت طلا و دلار می ...

به نظرت چی بخریم خوبه الان ؟نف سرمایموگذاشتم رودوج وریپل

کاربر مردهستم 
ملکه آب‌دوغ خیاری بدون اطلاعات رفتیم جلوزده صدتومن سود ولی من درعمل ۲۵بیشترنمیبینم تو۵۰روز

اول اینکه سعی کنید وقتی مبتدی هستید و تازه کار همینجوری نرید جلو خیلی ریسکه گرچه من خودم اوایل چندبار ضرر کردم تا یاد کامل گرفتم..

ولی حتما با پول کم شروع کنید تا ضرر جدی نکنید...

حتما هم داخل صرافی خارجی ترید کنید ولی پولاتونو توی صرافی ایرانی نگه دارید(چون صرافی خارجی ممکنه اکانت ببنده)

فیوچرزکدومه همینکه عقربه داره تورمزارز؟

ترید به دو صورت اسپات و فیوچرز انجام میشه...

توضیحش کمی سخته ولی توی روند اسپات ما مالک اون ارز میشیم یعنی اگه بالا رفت مقدار سودش بهمون میرسه و اگه ضرر شد هم ضررش...

ولی فیوچرز ما یک معامله ای رو با صرافی میبندیم که به دو صورت Short و Long هست...

معامله ای که میبندیم درصد سودی هست که از اون ارز به ازای بالا رفتن و یا پایین اومدنش میگیریم...

بعنوان مثال اگه Short ببندیم به صرافی میگیم اگه فلان ارز تا فردا سقوط کرد و پایین اومد سوداش رو به شما بده...

و یا Long در صورت بالا اومدن اون ارز سودش رو بهتون میده...

تفاوتش این هست که ما این وسط اهرم و روند های متفاوت بازار رو داریم...

توی اهرم بعنوان مثال میگیم درصورت پایین اومدن یا Short با اهرم 5 برابر سود میکنیم...

یعنی هرچقدر الان اون ارز پایین بیاد 5 برابرش به شما میرسه...

و همینطور توی لانگ هم به این صورت

ولی این وسط یک تفاوتی با اسپات داره...

توی معامله فیوچرز ما هم سود آنی داریم و هم ضرر آنی...

اگه سود کنید درجا بعنوان مثال 10 دلار رو میشه 30 یا 40 دلار کرد...

ولی همونطور هم درصد ریسک بسیار بالاست و شما میتونید راحت اگه 100 دلار هم داشته باشید اگه شکست بخورید یک شبه پولتون صفر و یا حتی کمتر و یا به عبارتی لیکوئید بشید...

درضمن بازار فیوچرز دست و کلاهبرداری توش هست ولی بازار اسپات به هیچ وجه و کاملا کم ریسک هست...

برای همین توصیه میکنم فقط اسپات کار کنید