2777
2789
عنوان

بیاین راهنمایی تو رو خدا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 29 پست
نه آزمایشگاه و نه دکتر هیچ کدوم نگفتن آره مثبتی و بارداریمیگن یک هفته تا ده روز دیگه برو آزمایش بده

خب چون بتات واسه پنج روز اره خیلی کمه...واسه اون گفتن...پس همون یه هفته دیگه برو...هرچی دکتر میگه همون کاری بکن...الان بذار واقعاببینی بارداری بعد بیا بگو از سقط میترسم...سقط کجا بود...شاید دارو چیزی خوردی بتا رو برده بالا...نگران نباش فقط خونسرد باش ...چون هیچ راهی جز صبوری نداری...فقط با ازمایش تکلیفت مشخص میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا تو خارج رحمی بتا اول خیلی میره بالا اما بعد هر چهل وهشت ساعت دوبرابر نمیشه و کم میره بالا...ب ...

منم دقیقا مثل خودتم بعد ۸ روز تاخیر بتام ۲۱ بود دوهفته  شد بتام شد ۷۶۹  سونو واژینالم گرفتن هیچی نشون نداده دکتر دیشب گفت برو باز سونو واژینال تکرار کن نرفتم گفتم بمونه اخر ماه هر چی باشه تا اون موقع دیگه معلوم میشه منم شدید استرس خارج رحمی رو دارم پاهامم یخه ها  علائم فقط زیر شکمم گرفتگیو درد کمی دارم خدا بخیر کنه

اکیپ سوگلی های سایت#

خب چون بتات واسه پنج روز اره خیلی کمه...واسه اون گفتن...پس همون یه هفته دیگه برو...هرچی دکتر میگه هم ...

نه اینکه خودم سقط کنم دوست دارم باردار باشم اتفاقا

ولی یکی از دوستان به تازگی خارج رحمی بود کورتاژش کردن خیلی ترسناک بود

منم دقیقا مثل خودتم بعد ۸ روز تاخیر بتام ۲۱ بود دوهفته شد بتام شد ۷۶۹ سونو واژینالم گرفتن هیچی نشو ...

وای کاش بری دوباره نکنه خدای نکرده بزرگتر بشه و خارج رحمی که با قرص سقط نشه 

ان شالله که بارداری سالمی باشه برات

وای کاش بری دوباره نکنه خدای نکرده بزرگتر بشه و خارج رحمی که با قرص سقط نشه ان شالله که بارداری سالم ...

کاری ازم برنمیاد اینجا گفتن بتا زیر ۱۰۰۰ چیزی دیده نمیشه چرا ازت گرفتن  بخدا خیلی اذیت کنندس  خدا خودش برای دوتامون بسازه گلم ☺

اکیپ سوگلی های سایت#

نه اینکه خودم سقط کنم دوست دارم باردار باشم اتفاقاولی یکی از دوستان به تازگی خارج رحمی بود کورتاژش ک ...

خارج رحمی که کورتاژ نداره...چون جنین تو لوله س...اگه امپول جواب بده امپول متوتروکسات میزنن وخودش جذب میشه...اگرم امپول جواب نده ازروی شکم لوله وارد میکنن وجنین تولوله رو نابود میکنن...پیش پیش قضاوت نکن وفال بد نزن...صبر کن... نمیگم خارج رحمی سخت نیس هست اما اگرم خدایی نکرده باشه دیگه کاری ازت برنمیاد جز صبر...درضمن بعضیا بتا اول دیر میره بالا بعد به مرور درست میشه...همه جورش هست

ان شالله که هر چی خیره

توکل کن...من هم خارج رحمی داشتم هم سقط... میبینی که هنوزم زنده م.... دیگه پوستم کلفت شده...ان شاالله که برای تو هیچ کدوم پیش نیاد... اما تا بتا بالای هزار نشه اصلا تو سونو هیچی نشون نمیده...فقط اگه ازمایش دادی وبتا دوبرابر بشه میفهمی خارج رحمی نیس که برای تو چون بتا پایینه امکان اینکه داخل رحمی باشه اما اول هم بتا دوبرابر نشه وجود داره پس مجبوری فقط صبر کنی...میخوایم واسه اینکه خیالت راحت شه سه چهار روز دیگه برو از بده باز سه چهار روز بعدشم برو...فقط بخاطر اینکه خیالت راحت بشه والا ازنظر درمانی کاری برات نمیکنن