2777
2789

گاهی میگم بخودش زنگ بزنم داخلی شرکت بگیرم گاهی میگم به اون همکارش که رفیق صمیمیش میشه زنگ بزنم اخوالشو بپرسم شمارشو بگیرم بعدش میگم نه اینکار  ها رو نکنم دردسر میشه گاهی مبگم به پبج رفیقش سربسته بگم بازم مبگم نه رفیقش متاهله ممکنه خانمش شک کنه درست نیست 

تنها ادم امن اونجا همون رفیقشه اما نمیدونم چرا رفیقش انقد به من توجه داشت یه جورایی انگار من به عنوان همشهریش براش مهم بودم دوست داشت باهام حرف بزنه از نگاهش هیزی نمیدیدم ولی باز  میرسیدم بهش سلام کنم نمیتونستم سر دوراهی موندم باید فراموشش کنم 

میدونی من نمیدونم رفیقش بهم نظر داشت یا نداشت نمیتونم اینجور قضاوت کنم 

از طرفی میگم چرا باید به فکر کسی باشم که الان اصلا تو مخیله اش من نباشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با جمله اخرت موافقم

چاره خاصی نداره، زمان باعث میشه یا فراموش کنی یا یه اتفاقی میفته که درست میشه یا یه اتفاقی میفته که همه ذهنیتت خراب میشه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
تلاشتو بکن،.

اخه چجوری ۷ ماه ندیدمش   اخر فروردین اخرین باری بود دیدمش به امید دیدنش تو ی مرداد ماه رفتم نبود از شانس من اون تو شرکت نبود رفته بود جای دیگه ای تا ابان اونجا بودم نبود ولی درست اخرای ابان فهمیدم که برگشته بود و من الان خیلی حرص میخورم چزا اونموقع که من بودم نبود 

دو خط اخرت دقیقا منم

البته برای من یه کراش موقتی و ساده نبود و واقعا دوستش دارم

۳ ساله

همش با خودم میگم چرا یه ادم باید ۲۴ ساعته تو فکر من باشه اما من حتی گوشع ذهنشم نباشم؟

چرا خودمو تلف میکنم واسه کادو تولد گرون و فلان مناسبت و ... برای کسی که حتی یبار نپرسید تولد چه ماهیه؟

نمیخوایم باور کنیم که نمیخوادمون.بازم دنبال روزنه امیدیم

با جمله اخرت موافقمچاره خاصی نداره، زمان باعث میشه یا فراموش کنی یا یه اتفاقی میفته که درست میشه یا ...

تو اونجا من همکارشون نبودم جز اون پرسنل نبودم میمودم کارههای مالی انجام میدادم میرفتم یه اقایی بود دوستش بود خیلی بهم توجه داشت یجورایی انگار مثل اینکه من خیلی بهش نزدیک بودم براش براشذمهم بودم اوایل نمیدونستم متاهله. بعدا فهمیدم  هیچ وقت تو نگاهش من هیزی ندیدم که بمن داشت اون اخساس میکردم فقط چون من دختر خنده رو و بشاشی بودم و خوذش هم ادمی بود که خیلی روابژ عمومیش بالاا بود بمن توجه میکزد که من باهاش حرف بزنم ولی وقتی میرسیدم بهش سلام کنم نمیتونستم بهش سلام کنم اون تنها ادمی  بود که احساس میکنم اگر فقط اپسیلونی میفعمید که من بدوستش علاقه دارم جورش میکرد 

تو اونجا من همکارشون نبودم جز اون پرسنل نبودم میمودم کارههای مالی انجام میدادم میرفتم یه اقایی بود د ...

خب دیگه همکار تیساین؟ چند وقت دیگه تایم ارزش افزوده س اگه میتونی برو اونجا سر صحبت رو باز کن ببین چی میشه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
دو خط اخرت دقیقا منمالبته برای من یه کراش موقتی و ساده نبود و واقعا دوستش دارم۳ سالههمش با خودم میگم ...

میدونی کراشم یه  چیزهایی از خودش نشونم داد که از من خوشش میاد ولی من دختر زرنگی نبودم که بگیرم اونو 

میدونی کراشم یه چیزهایی از خودش نشونم داد که از من خوشش میاد ولی من دختر زرنگی نبودم که بگیرم اونو

کراش من که هیچی نشون نداد

خودشم میزنه به اون راه که نمیدونه من دوستش دارم

رفتارشم یطوریه که قشنگ معلومه هیچ حسی به من نداره

کراش من که هیچی نشون ندادخودشم میزنه به اون راه که نمیدونه من دوستش دارمرفتارشم یطوریه که قشنگ معلوم ...

میدونی گاهی میگم تصور کنم توی ذهنم ذهنم خیلی خسلل باقی میکنه که طرف چجوریه 

کراش من که هیچی نشون ندادخودشم میزنه به اون راه که نمیدونه من دوستش دارمرفتارشم یطوریه که قشنگ معلوم ...

میدونی گاهی میگم تصور کنم توی ذهنم ذهنم خیلی خسلل باقی میکنه که طرف چجوریه